DRAMMEN/OSLO (Eurosport.no): Bolt ankom Drammen tirsdag kveld og ble onsdag presentert på Marienlyst i forbindelse med et spillermøte før treningen, melder klubben på sitt nettsted.
– Vi synes det er fantastisk morsomt at Usain Bolt velger å komme hit til Strømsgodset for å trene seg opp. Han er en ener og en mester, en av de største idrettsutøverne gjennom alle tider, og det er klart vi kan lære mye av ham. Usain Bolt er dessuten en særdeles karismatisk og energisk type, og hans tilstedeværelse vil utvilsomt være til stor inspirasjon for spillere, trenere, ja, for hele klubben, sier Godsets sportssjef Jostein Flo.
Rundt kl. 11 inntok Godset-troppen kunstgresset på Marienlyst, hvor Bolt også var med. Rundt 100 mennesker hadde tatt turen for å se den tidligere sprinteren.
Eliteserien
Mjøndalen sterkest i Ælv Clasico: La press på rivalene i nedrykkskampen
20/11/2021 PÅ 18:58
31-åringen var i godt humør og hilste til publikum fra ute på kunstgresset.
– Jeg er her for å komme meg i form. Jeg er veldig glad for at klubben godtok at jeg kom hit. Jeg skal gjøre mitt beste, lære litt og bli bedre, sa Bolt til pressekorpset som hadde møtt opp i Drammen.
Bolt la opp som sprinter i fjor, og han har flere ganger ytret ønske om å satse på en fotballkarriere etter friidretten. Tidligere i år har han blant annet trent med den tyske storklubben Borussia Dortmund.
Nå trener han seg opp for å spille en veldedighetskamp for Unicef på Old Trafford 10. juni. 31-åringen fra Jamaica er stor Manchester United-supporter og gleder seg enormt til den kampen.
Det er også mulig at han kommer på banen når Godset spiller treningskamp mot Norges G19-landslag kommende tirsdag.
– Ja, det ville vært fint å få noen minutter. Litt tid på banen i en ordentlig kamp vil være bra for meg, sier Bolt.
(NTB/Eurosport.no)
Eliteserien
Kan sende Mjøndalen nærmere nedrykk: – Derbyet som betyr mer enn poeng
20/11/2021 PÅ 14:22
Eliteserien
Klokkeklar før sitt siste «Ælv Clasico»: – Høsten kan fortsatt bli brun
19/11/2021 PÅ 20:43