Strømsgodsets Eirik Ulland Andersen skal være nær en overgang til Molde.
Etter det Eurosport.no kan erfare satt kantspilleren på flyet fra Oslo til Molde i morgentimene tirsdag, med mål om å gjennomføre en medisinsk test og deretter overgang til romsdalingene.
Eliteserien
Frisparkperle sendte Godset opp på trygg grunn: – Har øvd på dette
22/09/2019 PÅ 18:04
TV 2 sitter også på samme opplysninger.
Da Godset mandag formiddag hadde sin første treningsøkt for 2019-sesongen, var Ulland Andersen passiv tilskuer.
26-åringen var ordknapp i møte med Eurosport.no da tematikken ble Molde.
– Det er vel egentlig ikke så mye å si, jeg er her og er Godset-spiller og sånn er det.
– Er Molde en klubb du kunne tenke deg å spille for?
– Ingen kommentar.
Godset-trener Bjørn Petter Ingebretsen henviste til sportssjef Jostein Flo på spørsmål om forhandingene, men sa samtidig at han gjerne skulle sett kantspilleren sin et annet sted enn Molde når han først bytter klubb.
– Jeg vet at det har vært interesse. Jeg og Jostein snakker jo sammen hver dag, så jeg vet jo hva som skjer selvfølgelig, men hvor langt sånne ting er kommet er jeg ikke så sikker på.
– Så er jeg ikke like happy for at vi skal slippe spillere til konkurrenter som vi spiller mot, sa Ingebretsen til Eurosport.no.
Like før kl. 10 tirsdag la storebror Andreas Ulland Andersen ut følgende melding på Twitter:
Romsdals Budstikke skriver senere tirsdag at Ulland Andersen har landet i Molde. Overfor avisen bekrefter spilleren at en overgang til Molde er nært forestående.
– Det er fortsatt litt småtteri som gjenstår. Nå skal jeg se litt på forholdene og bli kjent med klubben, så får vi se på de siste detaljene, sier han.
Etter en imponerende 2017-sesong ble 2018 en liten nedtur for Godset-spilleren. I tråd med at laget presterte svakt i ligaen falt også Ulland Andersens prestasjoner, sammenlignet med året før.
Godset endte til slutt på en 13. plass etter å ha berget den siste trygge plassen i Eliteserien med Mustafa Abdellaoues sene scoring mot Stabæk i siste serierunde.
Siden overgangen fra Hødd har Ulland Andersen notert seg for 20 mål og 14 målgivende på sine 72 Eliteserie-kamper i Strømsgodset-drakt.
Eliteserien
Svensk toppscorer bekrefter bud fra Mjøndalen
10/08/2019 PÅ 12:15
Eliteserien
FKH-stjerne røk trolig akillesen: – Jeg kommer sterkere tilbake
15/06/2019 PÅ 17:12