Populære sporter
All sport
Vis alt

– Tror Godset profiterer på det

Stian Thelen

Publisert 18/04/2018 klokken 21:25 GMT+2

Kjetil Rekdal og Kenneth Fredheim lar seg begeistre av Marcus Pedersen. Høy målsetting kan være nøkkelen bak den gode sesongstarten.

Marcus Pedersen

Foto: Scanpix

  • Se Haugesund - Strømsgodset søndag klokken 18.00 på Eurosport Player og Eurosport Pluss 1
– Pedersen har vært rå, sier Eurosports kommentator Kenneth Fredheim, og utdyper:
– Når han er på dette nivået er han hele pakken. Han har fysikk, avslutningsegenskaper, han irriterer folk og begeistrer publikum. Før har han alltid scoret i rykk og napp, men når han nå har startet sesongen slik han har gjort, blir det veldig spennende å følge ham videre.
Marcus Pedersen har tatt Eliteserie-sesongen 2018 med storm. På fem kamper er det blitt hele sju scoringer. Allerede i vinter var spissen tydelig på at han ønsket seg ett nytt utenlandseventyr og årets innledning på sesongen har vært en skikkelig solid søknad på igjen å ta steget ut.
Saken fortsetter under videoen:

– Tror Godset profiterer på det

Eurosports fotballekspert Kjetil Rekdal tror den tydelig ambisjonen til Pedersen før sesongen, har vært med på å motivere ham før sesongen.
– Alle må ha seg et mål å strekke seg etter eller en ambisjon. Det tror jeg Godset profiterer på med Pedersen så langt i sesongen. Eliteserien er en liga der det må aksepteres at spillere er til salgs hele året. At spillere kommer og går, det må vi bare leve med, sier Rekdal.
Tidligere har 27-åringen spilt for Vitesse, Odense og Barnsley. Om spissen fortsetter å hamre inn scoringer jevnt og trutt utover våren vil klubbene komme på banen. Fredheim tror belgiske og nederlandske klubber vil snuse på Godset-spilleren, og tror ikke alderen hans vil være noe hinder.
– Han er i sin beste alder, og har lært av de tidligere mislykkede utenlandsoppholdene i Nederland, Danmark og England, sier Fredheim.
Saken fortsetter under videoen:
picture

Se Pedersens hat trick her

Tror kinesiske klubber kan komme på banen

Rekdal vil ikke utelukke at spissen får tilbud fra klubber utenfra Europa.
– Det spørs hvilken klubb, land og hvilken type fotball som spilles. Det tror jeg vil være avgjørende for hvor han passer inn. Vi vet at Ohi sa nei til et vanvittig tilbud i Kina. Det kan være at Pedersen får et slikt tilbud også og reiser, fordi da får du i alle fall godt betalt, sier Rekdal.
– Han har fysikk og så er han bedre trent i år tydeligvis. Så er han sulten, men det går litt i rykk og napp med ham. Kanskje må han til en klubb der han har tillit, men likevel press på at hvis han ikke presterer så sitter du på benken. Det har han nå fått i når Mos kom til Godset, avslutter Eurosports fotballekspert.
  • Se Haugesund - Strømsgodset søndag klokken 18.00 på Eurosport Player og Eurosport Pluss 1
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame