• Neste Brann-kamp: Se Brann - Lillestrøm søndag klokken 20.00 på Eurosport Player og Eurosport Norge
Tromsø - Brann 2-1
– Vi hadde en kjempesjanse og et momentum til å komme opp i ryggen på Rosenborg. Jeg synes Tromsø var gode og de var hakket bedre enn oss. Da taper vi, sier Brann-trener Lars Arne Nilsen til Eurosport.
Eliteserien
Glimt-spilleren tatt på senga av Knutsens idé: – En spennende tanke
05/12/2021 PÅ 09:55
– Vi gjør to stygge feil. Begge målene er personlige feil. Det har vi ikke råd til. Det går fort her oppe og vi brukte tid på å komme oss inn i det, fortsetter Brann-treneren.
Brann klarte ikke å utnytte Rosenborgs feilskjær mot Molde da de gjestet Tromsø mandag kveld. For anført av trønderen Gjermund Åsen, med en fortid i Rosenborg, slo Tromsø Brann 2-1.
Åsen var servitør på både Kent-Are Antonsens og Mikael Ingebrigtsens scoring. Sistnevnte var et skikkelig nydelig angrep.
– Det er et praktfullt angrep av Tromsø. Fra helt bak i banen trer de opp Gjermund Åsen i mellomrommet. Så henger ikke Vito Wormgoor med på farten til Ingebrigtsen. Det er ikke rare vinkelen å sette den på, men det er bra gjort av ham, sa Eurosports ekspertkommentator Tor Ole Skullerud.
Se sammendraget. Saken fortsetter under videoen:

Ny Brann-smell i gullkampen

– Begredelig

– Utrolig deilig. Vi har faen jobbet så hardt og hatt litt stang ut. Vi gjør en kanonkamp mot et topplag. Vi kan hvis vi vil, sa Ingebrigtsen til Eurosport etter kampen.
Fredrik Haugen scoret Branns mål. Tapet betyr at Brann fortsatt har fire poeng opp til Rosenborg i gullkampen. Neste runde venter Lillestrøm på hjemmebane for rødtrøyene, mens Rosenborg tar imot Sandefjord.
– Dette var begredelig. En ny skuffende og tafatt nedtur av et Brann-lag, som sliter med formen og spille sitt, sier Eurosports Eliteserie-ekspert Christian Gauseth.
Saken fortsetter under Twitter-meldingen:
Se intervjuet med Yttergaard Jenssen. Saken fortsetter under videoen:

To mål på ett minutt

Tromsø sjokkåpnet på eget gress. Vito Wormgoor og Taijo Teniste rotet det til for seg selv i forsvarer. Gjermund Åsen ble spilt fri på venstresiden og inne foran mål fant Tromsøs assistkongen Kent-Are Antonsen, som spilte i angrep for anledningen, som hadde få problemer med å sette ballen i mål bak Markus Olsen Pettersen.
– Man kan gjerne mene at Åsen er servitøren her, men det er Brann som er servitøren her. Teniste og Wormgoor roter det til, sa Skullerud.
– Det var vilt. Også det neste minuttet der de scorer. En vill åpning, sa Antonsen i pausen til Eurosport.
– Helt utrolig at de får den første der. Det er slurv av oss, sa Fredrik Haugen.
Men Brann slo tilbake umiddelbart. Gilbert Koomson snurret rundt med Magnar Ødegaard ute på kanten. Brann-spilleren stormet inn i feltet og fant Fredrik Haugen som bredsidet ballen i mål.
– Det er to forsvar som ikke helt har kommet igang, sa Skullerud.
  • Neste Brann-kamp: Se Brann - Lillestrøm søndag klokken 20.00 på Eurosport Player og Eurosport Norge
Eliteserien
Berget poeng på overtid etter marerittminutter: – Vi sliter
21/11/2021 PÅ 18:21
Eliteserien
Mye regnvær i vente – RBK og Brann frykter ny vannkrig
06/11/2021 PÅ 11:38