• Rosenborg - Tromsø lørdag klokken 18.00 på Eurosport Player og Eurosport Norge
Tromsøs mest målfarlige spiller Runar Espejord tiltrekker seg oppmerksomhet fra utenlandske klubber. Ifølge Nordlys følges 22-åringen tett av tre til fire utenlandske klubber.
Trener Simo Valakari er forberedt på å miste spissen som en naturlig konsekvens av en god sesong både for Tromsø og Espejord. Spissen står med fem scoringer på 15 kamper så langt denne sesongen.
Eliteserien
Ny sterk Rosenborg-seier: – Se på Åge Hareide. Han lukter gull!
19/09/2021 PÅ 18:04
– Runar er en veldig god spiller, enkelt og greit. Det er ikke mange spillere i ligaen som har de evnene han har, men jeg mener at han er på rett sted i karrieren sin, hvor han kan spille fast og fortsette å utvikle seg. Men i fotball er det sånn at når det går bra, kommer det interesse fra andre lag, sier Valakari til Nordlys.
Mot Odd søndag scoret spissen 1-0 før han var nest sist på Simen Wangbergs matchvinnerscoring. 22-åringen vil gjerne prøve seg i utlandet om muligheten byr seg, men tror ikke han forlater klubben med det første.
– Det er jo hyggelig at folk viser interesse, det viser at man har gjort noe riktig, men det må understrekes at det ikke er noe konkret, og akkurat nå koser jeg meg veldig i TIL, sier Espejord til Nordlys.
Espejords kontrakt med Tromsø går ut etter sesongen 2020.
  • Rosenborg - Tromsø lørdag klokken 18.00 på Eurosport Player og Eurosport Norge

Se høydepunktene fra Tromsø - Odd

Eliteserien
Fortvilelse for Tromsø da Glimt sikret tabelltopp med sein scoring
29/08/2021 PÅ 17:53
Eliteserien
RBK-kometen om stjernesammenligningen: – Pleide å kalle meg selv Lukaku
29/08/2021 PÅ 11:38