• Neste kamp for Tromsø er mot Haugesund søndag 5. august kl. 18. Kampen ser du direkte på Eurosport Player.
Etter tapet mot Rosenborg i den siste serierunden før sommerferien, står Tromsø med 26 poeng og en femteplass på tabellen. Tromsø-spiller Simen Wangberg som er på utgående kontrakt innrømmer at han tenker på fremtiden etter Tromsø.
– Det er vel alltid noe man tenker på. Man har ambisjoner om å kunne spille på et høyere nivå, men sånn som vi spilte på lørdag så føler jeg at vi må se oss selv litt i speilet. Vi må gjøre jobben her vi er nå, så får vi eventuelt summere opp i løpet av høsten, sa han etter kampen mot Rosenborg.
Eliteserien
Innbytteren sendte Nadderud til himmels og Stabæk opp på kvalikplass
31/10/2021 PÅ 18:59

Kjøpe nye spillere

Da han fikk spørsmål om det trengs flere millioner på bok for å kunne gjøre gode kjøp, trekker 27-åringen frem tidligere kjøp gjort av klubben.
– Nei, man trenger ikke det, bare gode investeringer. Vi fikk Daniel (Berntsen) og Robert (Taylor) ganske billig, så det går an å gjøre gode overganger selv om vi ikke har så mye penger. Men vi får se, det er mye som kan skje i fotballen og akkurat nå er det veldig artig å være Tromsø-spiller, sa han.
Tromsø-trener Simo Valakari sa at han ikke føler press for å måtte kjøpe nye spillere i løpet av sommeren.
– Jeg er veldig fornøyd med spillerne vi har her. Som vi ser så er det et lite lag, men guttene trener hardt. Men det er fotball, hver klubb jobber for å se hva som kan skje. Vi får se, men det er ingen panikk, sa Valakari.
– Akademiet fungerer bra i Tromsø, de produserer spillere, så det er en god situasjon hvor vi er nå, la han til.
Saken fortsetter under videoen:

Se høydepunktene: Botheim matchvinner mot Tromsø

– Fantastisk fremgang i Tromsø

Før tapet mot Rosenborg i den siste serierunden før sommerferien hadde Tromsø tre seiere på rad og totalt åtte seiere på 16 kamper. Wangberg er fornøyd med fremgangen laget har hatt.
– Jeg føler at vi har fantastisk fremgang i Tromsø, i forhold til hva vi har hatt tidligere sesonger. Det i seg selv er veldig givende å være med på og se hvor langt vi kan ta det laget her, sa han.
– Men kanskje vi trenger noen nye forsterkninger, la han til.
Overgangsvinduet åpner 19. juli - 15. august.
  • Neste kamp for Tromsø er mot Haugesund søndag 5. august kl. 18.00. Kampen ser du på Eurosport Player.
Eliteserien
Fortvilelse for Tromsø da Glimt sikret tabelltopp med sein scoring
29/08/2021 PÅ 17:53
Eliteserien
FKH-profilens klare dom: – Drita dårlig!
28/08/2021 PÅ 11:58