OSLO/SANDEFJORD (Eurosport.no): – Det viser at han har selvtillit, sier Sandefjords assistenttrener Shaun Constable til Eurosport.no.
Selv om laget sliter kraftig rent sportslig, har det vært en drømmeuke for Herman Solberg Nilsen. Mot Lillestrøm i forrige uke fikk han debuten i Eliteserien. En drøm han har hatt en god stund.
Eliteserien
Roser ungutten før ilddåpen i «Norges største kamp»: – Det er imponerende
04/09/2022 KLOKKEN 10:19

Kommer med løfte til trenerne

Om midlertidig hovedtrener Geir Ludvig Fevang og Shaun Constable finner en plass til 19-åringen på laget mot Vålerenga kommer han med et skikkelig offensivt løfte.
– Da skal jeg score. Så enkelt er det, sier han og smiler.
Constable bryter ut i latter og smiler når han hører løftet til unggutten. Han er glad for at unggutten viser en offensiv holdning og innstilling.
– Han får uansett ikke automatisk startplass på grunn av det. Men jeg liker det, sier Constable.
Saken fortsetter under videoen:

Mener han fortjener en ny sjanse

1999-modellen leverte en fin kamp mot Lillestrøm og ønsker å spille seg inn på laget.
– Nå må jeg jobbe enda hardere for å spille meg fast inn på laget. Det er det store målet, sier Solberg Nilsen til Eurosport.no.
– Fortjener du ny sjanse mot Vålerenga etter innsatsen i debuten?
– Jeg synes jeg fortjener en ny sjanse, men det er selvfølgelig opp til Fevang og Constable. Jeg håper at jeg blir plukket ut. Jeg følte jeg la inn en god søknad for å spille mot Vålerenga også.
Saken fortsetter under videoen:
Constable vil ikke love ham en plass på laget ennå, men 19-åringen er høyaktuell for en startplass.
– Han er med i bildet. Det er det vi ber hver eneste spiller om hver dag på trening. Det er jobben deres å sette et press på oss trenere, slik at vi må ta vanskelige avgjørelser. Jeg tror det verste for en trener er når du hele tiden vet hva startelleveren din er. Du bør ha en tropp som kjemper om plassene hele tiden. Herman har gjort det på trening og om han spiller igjen finner vi ut på lørdag.
Eliteserien
VIF-sjefen varsler flere storsigneringer: – Vi søker på øverste hylle
06/08/2022 KLOKKEN 12:14
Eliteserien
«Utfryste» Udahl reddet Fagermo: – Var redd vi var preget mentalt
10/07/2022 KLOKKEN 17:53