Lillestrøm-Kristiansund 3-4
Stabæk-Strømsgodset 0-0
Eliteserien
Voldsom temperatur på Åråsen – LSK-spiller så rødt
16/10/2021 PÅ 18:22
Hvis det er hva resultattavlene viser på Åråsen og på Nadderud neste lørdag 20.00 vil det være duket for en helt unik situasjon.
Da vil Stabæk og LSK være helt likt på poeng – 29 totalt. De vil også ha samme antall seiere, uavgjorte og tap. Ikke minst vil også antall scorede mål og målforskjell være det samme.
Utrolig nok er også den innbyrdes statistikken mellom lagene helt lik. I vår vant Stabæk 3-2 på Nadderud, mens LSK vant det tilsvarende i oppgjøret på Åråsen denne høsten med samme sifre.
(Saken fortsetter under):

Omspill med dobbeltkamp

Det vil gjøre at det blir en ny «kvalik» før kvaliken. I praksis vil det si at plasseringen mellom lagene avgjøres gjennom et omspill med dobbeltkamp.
Det følger av turneringsreglementet til Norges Fotballforbund og bekreftes av kommunikasjonsrådgiver Christer Madsen.
– Datoene er satt til 28. november og 2. desember. Hvem som spiller hjemme først vil bli avgjort ved trekning, sier Madsen til Eurosport.no.

– Ikke opplevd noe sånt

Eurosports fotballkommentator Petter Bø Tosterud mener det vil være historisk hvis noe slikt skulle skje.
– Da får du ikke splittet dem. Jeg har ikke opplevd noe sånt i Eliteserien før, sier Tosterud i Eurosports Eliteserie-podcast denne uken.
– Det er et mulig scenario, legger han til Tosterud.
Mange kjenner kanskje til at cornere eller myntkast avgjør hvem som trekker det lengste strået, men slik vil det altså ikke være.
Med Start-poeng mot Haugesund vil det i så fall bety at LSK og Stabæk, forutsatt at resultatene blir som skrevet om, kriger om kvalikplassen. Det tapende laget vil ende på direkte nedrykk. Hvis Start ikke tar poeng, under de samme omstendighetene, vil Kjetil Rekdal og co. rykke ned på grunn av dårligere målforskjell. Dermed vil seierherren av LSK og Stabæk være sikret ny kontrakt, mens taperen må ut i nok en kvalifisering – denne gang mot et lag fra OBOS-ligaen.
Eliteserien
Positiv dialog mellom LSK og Åsen: – Det er egentlig ikke rakettforskning
15/10/2021 PÅ 15:23
Eliteserien
Brennhet Lehne Olsen: Dette har ikke LSK klart siden 2006 og Rösler
18/09/2021 PÅ 17:57