Stadsgaard, som nå har avsluttet fotballkarrieren, skal ha blitt degradert til å trene med storklubbens U19-lag som følge av at han ikke var ønsket med videre.
Det hevder Stadsgaard selv i et intervju med den danske Spillerforeningen. Den tidligere RBK-klippen følte at han ble forsøkt presset ut av klubben.
Eliteserien
Ny sterk Rosenborg-seier: – Se på Åge Hareide. Han lukter gull!
19/09/2021 PÅ 18:04
– De gjorde det fordi de ville ha meg til å bytte klubb. Det er slik jeg oppfattet det. Men jeg hadde bestemt meg for å legge opp, så det var feil mann å presse, sier Stadsgaard.

Fireårskontrakt

Midtstopperen var i Rosenborg fra 2008 til 2010. Deretter gikk ferden videre til spanske Malaga, før han ble hentet hjem til FCK i 2012.
Der fikk han en fireårskontrakt, og i starten spilte han fast på laget og bidro til ligagull. Så startet imidlertid utforbakken. Stadige skader skapte problemer, og med ett år igjen av kontrakten skal FCK-manager Ståle Solbakken ha gitt beskjed om at han ikke ville få forlenget sin avtale.
Det lever Stadsgaard greit med i dag.
– Det er jo business, og der kan man ikke sitte og holde alle i hånden. Og det er heller ikke det jeg forventer. Men klubben har gitt én en kontrakt, og den må de stå ved, sier den tidligere midtstopperen.

God kontrakt

Han mener FCK forsøkte å presse han ut av avtalen før den utløp.
– Jeg håper da ikke at det er kutyme å kaste fotballspillere ned på ungdomslaget fordi man vil ha dem ut av klubben. Dette er jo ikke Football Manager (dataspill). Det er mennesker man har med å gjøre, sier den tidligere Rosenborg-profilen.
Han forklarer også hvorfor han ikke bare fant seg en ny klubb.
– På det tidspunktet hadde jeg ett år igjen av min kontrakt, og det var en god kontrakt. Tilsvarende inntekter kunne jeg ikke få i noen annen jobb, så selvfølgelig ville jeg gjerne fullføre min ansettelse i klubben og ikke bare stoppe fra én dag til en annen, sier han.
FCK-trener Ståle Solbakken har fredag formiddag ikke besvart Eurosport.nos henvendelser.
(NTB/Eurosport.no)
Eliteserien
Aune (20) er fansens nye håp: Holder liv i Brann med praktraid
11/09/2021 PÅ 17:52
Eliteserien
RBK-kometen om stjernesammenligningen: – Pleide å kalle meg selv Lukaku
29/08/2021 PÅ 11:38