• Se Ranheim – Rosenborg på Eurosport Player og Eurosport Norge lørdag fra kl. 17.30!
31-åringen har vært med på flere økter i det siste, og skal ifølge Adresseavisen trene med klubben ut denne uken – minst.
– Han hadde et ønske om å trene med oss, noe vi sa ja til. Selv om han ikke har spilt her tidligere, kjenner vi til ham. Og nå får vi sjansen til å bli enda bedre kjent. Men vi har flere tanker i hodet samtidig, både på kort og lang sikt, så vi må tenke oss om på hva som er smart, sier daglig leder Frank Lidahl til avisen.
Eliteserien
Åpner opp om skaden: – Det har vært frustrerende
18/06/2022 KLOKKEN 20:39
Nordvik er for tiden klubbløs etter et kortere opphold i danske Federicia på nivå to. Midtstopperen innrømmer at han har et konkret tilbud fra en polsk klubb, men er usikker på om det er det rette for ham nå.
For det frister tydeligvis mer med en Trondheims-retur.
– Jeg har kjent at det passer å flytte hjem til Trondheim snart, så hvorfor ikke? Den uka jeg har vært her er nesten som å komme hjem, selv om jeg aldri har spilt her. Men jeg kjenner flere av gutta, og det er bare herlig å være her, sier han til Adressa.
Ranheim-trener Svein Maalen sier at det enda ikke har vært noe konkret dialog mellom spiller og klubb, men utelukker ingenting.
Nordvik ble tatt opp i Rosenborgs A-stall som 18-åring i 2006. Selv om han ble sett på som et stortalent, fikk han ikke mer enn 18 opptredener for A-laget. Etter å ha blitt lånt ut til FK Haugesund og Vålerenga gjorde han overgangen til Oslo-klubben permanent i 2010. Etter tre år i hovedstaden gikk turen videre til Aalesund og Sarpsborg 08 før han flyttet til Danmark i 2015. I 2017 hadde han et kort opphold i Viking før han returnerte til Danmark.
Eliteserien
Helland med gladmelding før RBK-kampen
17/06/2022 KLOKKEN 12:18
Eliteserien
Godset «reiste kjerringa» – valset over svakt RBK-lag: – Et abslolutt lavmål
08/05/2022 KLOKKEN 17:53