Haugesund - Odd 2-0:
– For en «stupid» forklaring, sa Eurosports fotballekspert Bengt Eriksen.
Eliteserien
Sen utligning reddet sjansesløsende Tromsø
19/06/2022 PÅ 18:02
Det ble full kok på vei inn til pause i Haugesund. Odds keeper Sondre Rossbach tente på alle plugger og løp en halv banehalvdel for å konfrontere hjemmelagets Bruno Leite.
Foranledningen var straffesituasjonen som ga hjemmelaget ledelsen. Odd-keeperen gestikulerte tydelig at han mente at FKH-spilleren falt lett i situasjonen.
– Vi får en straffe imot som jeg mener er helt feil. Han kommer til meg etterpå og sier at det ikke filming. Han vet å fyre opp, Leite. Hvor er kontakten? Det er det jeg lurer på. Jeg mener at det ikke er noe kontakt i den situasjonen utenom at han snubler i sine egne ben, sier Rossbach etter kampen.
– Er det lurt av ham?
– Selvfølgelig. Det er lurt av ham, men jeg mener det er juks.
Se situasjonen. Saken fortsetter under videoen:

– Jeg faller kanskje litt lett

Hovedpersonen selv innrømmer at han faller lett.
– Jeg føler jeg er først på ballen og så treffer han meg. Jeg faller kanskje litt lett, men jeg er først på ballen. Jeg skjønner at de reagerer, men de har ikke sett reprisen, sier Leite.
Han har ingen problemer med at Rossbach konfronterte ham på vei inn til pause.
– Det er temperatur i fotball og det er slik det skal være. Vi er sikker venner utenfor, slik at det går bra, fortsetter Leite.
Saken fortsetter under videoen:

– Jeg ville holdt kjeft

Eurosports fotballekspert Bernt Hulsker reagerer på forklaringen til Leite.
– Jeg ville valgt å holde munn. Dette er bra konstruert av Leite for det ser ut som han kommer først. Han henger igjen høyrefoten og kommer seg unna med venstrefoten, og lykkes med det. Hvis han ikke hadde sagt noe kunne dette vært godt forsvart. Han insinuerer selv at han faller lett og at han konstruere litt vel mye, sier Hulsker, og får støtte av Myhre:
– Det er en dum uttalelse. Han er uansett først på ballen. Mitt argument er at Rossbach ikke skal gå ned slik på den måten for da blir han med å skape den situasjonen. Det er en åpenbar kontakt, men så kan man diskutere om han skulle ha holdt seg på beina eller ikke. Men det er dommeren som avgjør, sier Myhre.
Eurosports fotballekspert Bengt Eriksen slakter forklaringen.
– Han utnytter den situasjonen, men da kommer spørsmålet: Er det Fair Play? Er det slik vi vil ha det? Å filme seg til fordeler er det motsatte av det i mitt hode, sa Eriksen.

Haugesund henger med i medaljekampen etter seier mot Odd

Eliteserien
Trømsø forlenget med Helstrup
17/06/2022 PÅ 12:29
Eliteserien
Dominerte etter kontroversielt rødt kort: – Det er risikoen ved å legge seg i feltet
11/05/2022 PÅ 18:53