• Supersøndag: Se Brann - Vålerenga klokken 19.30 på Eurosport Player og TVNorge
Taijo Teniste må trolig se Brann fra sidelinjen i sommer etter skrekkfallet mot Start i mai. Brann har ikke kunne si noe om hvor lenge backen ville bli ute, men til Bergens Tidende sier Lars Arne Nilsen nå at sommerens kamper ryker for estlenderen.
Brann-treneren håper å ha Teniste tilbake til kampen mot Start hjemme 6. august, men på grunn av skaden er det vanskelig å estimere et nøyaktig tidspunkt Teniste er tilbake til.
Eliteserien
Roser ungutten før ilddåpen i «Norges største kamp»: – Det er imponerende
04/09/2022 KLOKKEN 10:19
– Vi håper at han er klar over ferien. Men det er vanskelig å si, for skaden han fikk er ganske omfattende. Han er i opptrening nå, og må gå med gips en liten stund til, sier Nilsen til BT.
Dermed ryker søndagens kamp mot Vålerenga, samt oppgjørene mot Odd, Molde og Glimt. Backen fikk påvist brudd i arm og rygg etter det stygge fallet mot Start i mai.
Backen kjente det smalt i ryggen og at han visste at noe var galt uten å vite hva det var etter det stygge fallet. To dager etter smellen var backen usikker på hvor lenge han ble ute.
– Det er vanskelig å vite når jeg er tilbake, jeg må venter på noen resultater. Men jeg var heldig, alt tatt i betraktning, sa Teniste til Eurosport.no.
  • Supersøndag: Se Brann - Vålerenga klokken 19.30 på Eurosport Player og TVNorge
Eliteserien
VIF-sjefen varsler flere storsigneringer: – Vi søker på øverste hylle
06/08/2022 KLOKKEN 12:14
Eliteserien
«Utfryste» Udahl reddet Fagermo: – Var redd vi var preget mentalt
10/07/2022 KLOKKEN 17:53