Det bekrefter sjåførens forsvarer, Mette Grith Stage, til B.T.dk.
31-åringen var tiltalt for forsøk på vold, men ble frifunnet i retten 2. november.
Eliteserien
Åpner opp om skaden: – Det har vært frustrerende
18/06/2022 KLOKKEN 20:39
Likevel har han fått sparken i Dantaxi der han var ansatt.
– Han er dypt ulykkelig, for han har vært veldig glad i sin jobb i de tre årenene han har vært ansatt i Dantaxi. Han hadde en forventning om at når han ble frifunnet ville han også kunne beholde jobben. At han nå har mottatt oppsigelse kommer som et totalt sjokk, sier Grith Stage til avisen.
Dantaxi skriver i en uttalelse til B.T at sparkingen er begrunnet med ting som kom frem i retten.
– Basert på sjåførens egen forklaring i retten, det videomaterialet som ble forelagt retten og våres interne undersøkelser av forløpet, må vi konstatere at sjåføren ikke har overholdt en rekke viktige bestemmelser i våres servicemanual. De uttalelsene sjåføren kommer med, og som ble avspilt i retten, finner Dantaxi 4x48 uakseptable, skriver de, og tar samtidig sterk avstand fra den påfølgende volden som sjåføren ble påført.
Nicklas Bendtner dømt til å sone 50 dager i fengsel. Onsdag trakk han og den danske statsadvokaten anken, slik at dommen er rettskraftig.
Rosenborg sendte onsdag kveld ut en pressemelding der de støttet sin spiller.
– Nicklas har beklaget hendelsen, og han tar sin straff. Dersom vi trår feil, er det viktig at vi tar ansvar for våre handlinger. Nicklas Bendtner har arbeidsforholdet sitt hos oss i Rosenborg Ballklub. Den rettskraftige dommen fra Danmark rokker ikke ved dette. Vi er støttende og tar vare på vår ansatt, sier daglig leder Tove Moe Dyrhaug i en pressemelding til RBK.no.
Eliteserien
Helland med gladmelding før RBK-kampen
17/06/2022 KLOKKEN 12:18
Eliteserien
Glimt berget poeng på overtid mot erkerivalen
16/05/2022 KLOKKEN 18:01