• Se Stabæk - Strømsgodset lørdag 24. november klokken 18.00 på Eurosport Player
Før skjebnekampen mot Stabæk tar Strømsgodsets trener Bjørn Petter Ingebretsen grep i oppladningen til kampen.
Fra torsdag av og frem til kampen skal laget trene på naturgress istedenfor på kunstgresset på Marienlyst, skriver Drammens Tidende. Klubben skal trene på Stoppen Sportsklubbs hjemmebane helt frem til cupfinalen mot Rosenborg 2. desember.
Eliteserien
Stabæk i poengnød holdt nullen mot Strømsgodset
29/09/2021 PÅ 19:14
– Det er helt glimrende det vi har fått til der ute. Det har vært bra jobbet av Jostein Flo, og fin velvilje fra Lier kommune og klubbene der ute. Så vi er veldig fornøyde med det, sier Ingebretsen til Drammens Tidende.
Godset er ett av fem lag som står i fare for å rykke ned før siste serierunde. Drammenserne har 30 poeng, to ned til Stabæk på direkte nedrykk. Lillestrøm og Start står med 29 poeng, men Strømsgodset har vesentlig bedre målforskjell enn de to nevne lagene.
Ved tap på Nadderud er de derfor helt avhengig av at Lillestrøm og Start ikke vinner sine respektive kamper for å holde plassen. Hvis ikke må de ut i kvalifisering - eller at de i verste fall rykker ned. Ved uavgjort vil de ikke rykke direkte ned, men kan risikere å havne på kvalik om LSK og Start vinner.
  • Se Stabæk - Strømsgodset lørdag 24. november klokken 18.00 på Eurosport Player
Eliteserien
Brutal nedtur etter ledelse: – Kan ikke annet enn å føle litt med Brann
21/08/2021 PÅ 19:52
Eliteserien
Reagerer sterkt på NFF-grep: – Det der høres helt sjukt ut
21/08/2021 PÅ 09:42