Populære sporter
All sport
Vis alt

Tar grep før nedrykkskampen: – Helt glimrende

Stian Thelen

Oppdatert 15/11/2018 klokken 11:03 GMT+1

Frem mot cupfinalen skal Strømsgodset trene på naturgress.

Strømsgodsets Mostafa Abdellaoue

Foto: Scanpix

  • Se Stabæk - Strømsgodset lørdag 24. november klokken 18.00 på Eurosport Player
Før skjebnekampen mot Stabæk tar Strømsgodsets trener Bjørn Petter Ingebretsen grep i oppladningen til kampen.
Fra torsdag av og frem til kampen skal laget trene på naturgress istedenfor på kunstgresset på Marienlyst, skriver Drammens Tidende. Klubben skal trene på Stoppen Sportsklubbs hjemmebane helt frem til cupfinalen mot Rosenborg 2. desember.
– Det er helt glimrende det vi har fått til der ute. Det har vært bra jobbet av Jostein Flo, og fin velvilje fra Lier kommune og klubbene der ute. Så vi er veldig fornøyde med det, sier Ingebretsen til Drammens Tidende.
Godset er ett av fem lag som står i fare for å rykke ned før siste serierunde. Drammenserne har 30 poeng, to ned til Stabæk på direkte nedrykk. Lillestrøm og Start står med 29 poeng, men Strømsgodset har vesentlig bedre målforskjell enn de to nevne lagene.
Ved tap på Nadderud er de derfor helt avhengig av at Lillestrøm og Start ikke vinner sine respektive kamper for å holde plassen. Hvis ikke må de ut i kvalifisering - eller at de i verste fall rykker ned. Ved uavgjort vil de ikke rykke direkte ned, men kan risikere å havne på kvalik om LSK og Start vinner.
  • Se Stabæk - Strømsgodset lørdag 24. november klokken 18.00 på Eurosport Player
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame