Simen Wangbergs kontrakt med Tromsø løper ut ved årsskiftet. TIL-kapteinen har allerede avslått tilbud fra Start og Odd, erfarer iTromsø.
Selv ønsker ikke 27-åringen å kommentere interessen.
Eliteserien
Innbytteren sendte Nadderud til himmels og Stabæk opp på kvalikplass
31/10/2021 PÅ 18:59
– Jeg har ikke så mye annet å si enn det jeg har gjort hele tiden. Jeg ønsker å vurdere situasjonen min og se litt på hvor jeg skal spille fotball de neste årene. Jeg har ikke tatt noen avgjørelse ennå, og det er heller ingen frist eller stress rundt det, sier Wangberg til iTromsø.
Nordlys var før helgen først med å melde at Start ønsker seg Wangberg. Avisen meldte videre at midtstopperen har vært i Kristiansand og hatt samtaler om en overgang, noe Wangberg selv avkreftet på Twitter.
(Saken fortsetter under)
Siden han har under seks måneder igjen av kontrakten, kan Wangberg snakke direkte med andre klubber uten å være avhengig av grønt lys fra Tromsø.
Etter tapet for Rosenborg i begynnelsen av juli innrømmet 27-åringen overfor Eurosport.no at han på et tidspunkt kunne tenke seg å spille på et høyere nivå.
– Det er vel alltid noe man tenker på. Man har ambisjoner om å kunne spille på et høyere nivå, men sånn som vi spilte på lørdag så føler jeg at vi må se oss selv litt i speilet. Vi må gjøre jobben her vi er nå, så får vi eventuelt summere opp i løpet av høsten, sa han da.
En kypriotisk klubb skal også ha Wangberg på blokka. Det samme gjelder lag i dansk fotball.
– Per nå spiller jeg her og er veldig fornøyd med det, og det kan hende at jeg ender opp her til slutt også. Det er ingenting som er avklart, sier Wangberg.
Midtstopperen har vært i Tromsø siden han forlot Brann i 2014.
(NTB/Eurosport.no)
Eliteserien
Fortvilelse for Tromsø da Glimt sikret tabelltopp med sein scoring
29/08/2021 PÅ 17:53
Eliteserien
FKH-profilens klare dom: – Drita dårlig!
28/08/2021 PÅ 11:58