Populære sporter
All sport
Vis alt

Takker Instagram-følgerne etter sitt første Brann-mål

Oppdatert 06/08/2018 klokken 23:04 GMT+2

Gilbert Koomson scoret endelig sitt første mål i Brann-trøya da bergenserne slo Start 4-1 mandag kveld.

Koomson og Ordagic

Foto: Eurosport

  • Se alle oppgjørene i Eliteserien på Eurosport Player. Slik skaffer du deg tilgang.
BERGEN/OSLO (Eurosport.no):
Brann viste få tegn til å savne Sivert Heltne Nilsen i mandagens oppgjør mot Start. Bergenserne var tilbake på toppen av tabellen etter 4-1-seieren.
Både Gilbert Koomson og Amer Ordagic ble Brann-spillere i forkant av årets sesongen, og i mandagens kamp satte begge sine første mål i den røde trøyen.
– Jeg trodde jeg kom til å score tidligere (i sesongen). Og jeg var ofte nær ved å score, men jeg gir aldri opp, sier Koomson til Eurosport etter kampen.
Videre sier han at fansen inspirerte ham før kampen.
– Mine Instagram-følgere, mine fans jeg ikke kjenner, de tekstet meg og sa at de følte at jeg kom til å score i dag. Så jeg gjorde for dem, for mine fans.
Med sønnen sin i Horsens valgte Lars Arne Nilsen å gi Amer Ordagic tillit fra start. Bosnieren kom gratis fra den bosniske klubben Sloboda Tuzla i forkant av årets sesong, men han har ikke hatt en enkel start på Brann-karrieren.
– Jeg hadde problemer de første to månedene i sesongen. Jeg klarte ikke å gi 100%. Jeg hadde en god måned i juni. Nå jobbet jeg hardt den siste måneden. Før jeg kom hit sa jeg at jeg bare ville spille her, for jeg kan spille. Nå føler jeg meg bra, og for hver dag blir det bedre, sier Ordagic til Eurosport.
25-åringen har vist gode tendenser på trening etter sommerpausen. Tilliten fra treneren benyttet han seg så absolutt av, og 2-0-målet ble satt i første omgang.
– Det var en spesiell følelse. Å score når du spiller på hjemmebane foran fansen er spesielt. Det var den første hjemmekampen jeg får spille og jeg er veldig fornøyd. Og vi vinner, det er viktig.
Koomson likte svært godt at han og bosnieren skrev seg på scoringslisten i samme kamp.
– Det var fantastisk. Vi signerte for klubben samme år og så scorer vi i denne kampen, sier han og smiler fra øre til øre.
Se hele intervjuet med de fornøyde målscorerne:
  • Branns neste oppgjør i Eliteserien er på bortebane mot Molde. Kampen ser du på Eurosport Player søndag 12. august.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame