SANDEFJORD (Eurosport.no):
– Det er en pille jeg tar hver dag før jeg legger meg, i starten fikk jeg fryktelige bivirkninger og fikk nesten ikke puste så det føltes nesten litt farlig ut, sier Andrè Sødlund til Eurosport.

En pille som inneholder gress

Eliteserien
Store skadeproblemer for Bodø/Glimt i sliteseier: – Vi mister det litt
10/04/2022 KLOKKEN 17:59
Pillen Sandefjord-spilleren referer til gjør at han denne sommeren håper å slippe noen plager han har slitt med i lang tid.
– Nå håper og krysser jeg fingrene for at jeg har klart å finne løsningen. Jeg har gått på noen gresstabletter, altså tabletter som inneholder litt gress, hver dag siden slutten av forrige sesong. Så nå begynner jeg å vende meg til det mer og mer, sier han.
Sødlund er nemlig svært plaget av pollenallergi og reagerer på pollen i gresset. Noe som på ingen måte er optimalt når han trener på gressmatta i Sandefjord flere ganger i uka i tillegg til å spille kamper.

Treneren skjønte ikke hva som var galt

Forrige sesong fikk Sødlund gjennombruddet i Eliteserien under ledelse av daværende Sandefjord-trener Lars Bohinen. I 2015 reagerte treneren på at den da 18 år gamle spilleren slet på trening, hadde røde øyne og nøs mye.
– Han lurte på hva som skjedde med touchet, men jeg klarte nesten ikke å se ballen, fortalte Sødlund til Eurosport.no i fjor.
Det siste året har han brukt mye tid på å få allergien under kontroll om sommeren. Etter det han har forstått har pollensesongen startet, men han har ikke kjent noen plager enda, noe som lover godt for både fotball- og pollensesongen.
– Legen vår og jeg har snakket mye om det og dirkutert hvordan vi skal løse dette på best mulig måte for det er jo ikke optimalt i det hele tatt med tanke på at vi trener på gress hver dag. Vi fant denne løsningen som jeg valgte å gå for, og det har funket bra til nå.
Det blir som å få inn en ny spiller, rett og slett, legger han til.
Kvalifisering Eliteserien
Ordknapp om skadesituasjonen timer før skjebnekampen
14/12/2021 KLOKKEN 18:57
Eliteserien
Glimt-spilleren tatt på senga av Knutsens idé: – En spennende tanke
05/12/2021 KLOKKEN 09:55