SE ALT FRA ELITESERIEN PÅ EUROSPORT PLAYER
Strømsgodset har hatt en mareritt-vår. Igjen. Forskjellen fra i fjor er at det denne gangen har blitt enda færre poeng.
Med 0-4 i bagasjen på vei hjem fra Kristiansund begynner frustrasjonen å spre seg blant supporterne til Drammens-laget.
Eliteserien
Godset med ny tremålsseier – nok en smell for KBK
16/05/2022 KLOKKEN 18:31
Leder og talsmann i GodsetUnionen, Thor Arne Hanssen, erkjenner at det er krevende tider å være supporter.
– Det er tøft. Det er litt vanskelig å forstå hva som egentlig skjer. Spillermaterialet er der, men det ser syltynt ut. Det er ingen gnist, glød eller innsats. De går ikke ut på banen uten å gjøre sitt beste, men det er noe som hemmer, sier han til Eurosport.no
Hanssen mener det er vanskelig å si om det er taktikk, inngang til kamper eller filosofi som gjør at Strømsgodset kun har ni poeng på elleve oppgjør. Det er like mange som Bodø/Glimt på kvalik til nedrykk.
– Jeg synes det er vanskelig. Jeg har ikke sansen for å bytte trenere, men på et tidspunkt hvis det ikke fungerer er man nødt til å gjøre noen grep som å bytte en trener, sier han.
(Saken fortsetter under videoen):

Supporterleder: – Det må en endring til

Mot Sarpsborg 08 skapte Godset enormt med sjanser uten å få et eneste poeng. Kamper som det tror han i den store helheten har liten betydning for supporterne fordi det til slutt er poengene som gjelder. Samtidig mener han at Fort Marienlyst har blitt mer vaklende.
– Det er veldig mye psykisk som jeg tror gjør at det stokker seg nå. Jeg tror ingen har selvtillit eller noen ting. Det er treneren sin jobb, hvis ikke må klubben se i en annen retning.
– Med det budsjettet kan du ikke leve med sånne prestasjoner som å ligge på nedre halvdel. Vi kan ikke regne med en sånn høstsesong som i fjor. Da hadde vi stang inn, overpresterte og spilte bra, sier han.
På papiret går Strømsgodset inn i et svært hyggelig kampprogram de kommende ukene. Sandefjord, Start, Ranheim, Lillestrøm, Kristiansund og Bodø/Glimt er de neste kampene i Eliteserien.
– Jeg tror hver motstander er som Real Madrid med den selvtilliten de har nå. Jeg tror de har det fryktelig tøft. Supporterne vil alltid stå bak laget, men det må en endring til, sier han.
(Saken fortsetter under videoen):

Kontaktet klubben for møte

Mandag kontaktet Hanssen klubben for å komme med et ønske om et supportermøte. Tanken er at supporterne skal få stille spørsmål de lurer på til klubben i håp om at partene forstår hverandre bedre.
Tålmodigheten til supporterne begynner nemlig å forsvinne.
– De må finne ut av det, og gjør de ikke det må vi finne endringer. Det er ikke så veldig mye mer å gå på.
Nå tror supporterlederen at de to neste kampene kan avgjøre Skulleruds skjebne. Han varsler samtidig at supporterne vil stå 100 prosent bak laget i kampene.
– Skal vi tape eller gå på en smell i de to neste kampene vil det være naturlig at man eventuelt må skille lag for å få inn noen nye impulser. Jeg er ikke noen fan av å sparke trenere, men er fan av kontinuitet, forklarer Hanssen.
Første hinder er Sandefjord hjemme på Marienlyst på søndag. Oppgjøret vises på Eurosport Player med avspark 18.00.
– Jeg er ganske sikker på at hvis vi kommer på vanlig nivå, så vinner vi den kampen. Men jeg synes ikke problemet er løst ved å vinne den.
Se høydepunktene fra Kristiansund–Strømsgodset her:

Nytt bortemareritt for Godset – overkjørt av Kristiansund

Eliteserien
Godset «reiste kjerringa» – valset over svakt RBK-lag: – Et abslolutt lavmål
08/05/2022 KLOKKEN 17:53
Eliteserien
Store skadeproblemer for Bodø/Glimt i sliteseier: – Vi mister det litt
10/04/2022 KLOKKEN 17:59