• Se Start - Lillestrøm søndag 16. september kl. 18.00 på Eurosport Player. Abonner her!
– Det er helt fantastisk, nå har vi fylt arena på rekordfart. Det viser at interessen for Start er der ute, nå håper vi at den 12. mann kan gi støtten laget trenger i kampen mot Lillestrøm, sier Starts styreleder Christopher Langeland til Eurosport.no fredag.
Tirsdag la de ut alle billettene til én krone og to dager etter var alle revet bort. Langeland sier til Eurosport.no at ca. 8700 billetter er solgt, som er alle setene i første etasje. Andre etasje er felt som samarbeidspartnerne har.
Eliteserien
Null fyr i teltet: – Vi blir for feige
07/11/2021 PÅ 19:56
Fredag kveld kom beskjeden om at Start har åpnet opp enda et felt i andre etasje som vil gi plass til i overkant av 400 tilskuere til.
Tidligere fredag sa Langeland at de så på andre muligheter:
– Nå må vi få lov til å summe oss litt først, dette har gått veldig fort. Så håper vi at vi kan se på noen løsninger. Ett felt fra våre samarbeidspartnere er allerede åpnet, og det er også utsolgt.
På twitter er det flere som har etterspurt at feltene i andre etasje åpnes opp:
– Utgangspunktet nå er at det er utsolgt, så hvis det er noen som ikke har fått tak i billetter så må de være raskere neste gang, sier Langeland.
Da Eurosport.no snakket med Start-trener Kjetil Rekdal onsdag denne uken, sa han at laget trenger støtten fra publikum nå.
– Det er et veldig godt tiltak å kunne få fylt opp stadion så godt som mulig. Vi trenger den støtten vi kan få i den situasjonen vi er i, sa Rekdal til Eurosport.no.
Langeland sier at de ikke trodde det kom til å bli utsolgt så fort.
– Vi håpte at det skulle skje så fort. Vi er klar over at det finnes en stor interesse for Start, vi hadde som mål å fylle arenaen og det hadde vi troen på men at det skulle skje i løpet av to dager trodde vi ikke.
Start ligger på nedrykksplass med 17 poeng etter 21 serierunder.
  • Se Start - Lillestrøm søndag 16. september kl. 18.00 på Eurosport Player. Abonner her!
Sett denne?
Eliteserien
Munnhuggeri før derbyet: – Stas for VIF å komme på besøk til storebror
05/11/2021 PÅ 17:09
Eliteserien
Vil forhindre nye skandalescener: – Vi skal være synlige
04/11/2021 PÅ 16:05