377 kamper og seks seriegull på toppnivå i norsk fotball. Det er statistikken 37 år gamle Øyvind Storflor trodde kom til å bli stående. Torsdag valgte han likevel å forlenge med nyopprykkede Ranheim, og kan dermed pynte på tallene og nå 400 kamper på Eliteserienivå i løpet av den kommende sesongen. Kun fire spillere har klart det samme.
– Jeg er skadefri og motivert, så det var ingen vanskelig avgjørelse. Men jeg hadde neppe fortsatt karrieren om det ikke var for opprykket, sier veteranen til Adresseavisen.
Ranheim får ha Storflor i troppen minst en sesong til etter torsdagens signering, men til tross for at klubben virker å være fornøyde med veteranens prestasjoner, er han ikke spesielt fornøyd med fjorsesongen selv. Ingen mål og kunne fem assist er uvanlig dårlig uttelling for 37-åringen.
Eliteserien
Frisparkperle sendte Godset opp på trygg grunn: – Har øvd på dette
22/09/2019 PÅ 18:04
– For min egen del var det under pari i 2017. Særlig med tanke på antallet målpoeng. Det er fullt mulig å gjøre det tallet penere i 2018, selv om det er Eliteserien. Men det handler om å holde seg skadefri og å være i form, sier han til BT.
Han røper at han slet med rygg og lysketrøbbel i store deler av opprykksåret, men forklarer at han nå er skadefri og motivert for nye kamper på øverste nivå.
Storflor har også prøvd seg på landslaget, tre ganger i 2005 og én kamp i 2013.
Eliteserien
Svensk toppscorer bekrefter bud fra Mjøndalen
10/08/2019 PÅ 12:15
Eliteserien
FKH-stjerne røk trolig akillesen: – Jeg kommer sterkere tilbake
15/06/2019 PÅ 17:12