• Se Brann – Sandefjord på Eurosport Player og Eurosport Pluss søndag 23. september kl. 18.00!
BERGEN/OSLO (Eurosport.no): Lars Arne Nilsen har forlenget avtalen sin som Brann-trener. Det ble bekreftet på en pressekonferanse på Brann Stadion fredag.
Eliteserien
Berget poeng på overtid etter marerittminutter: – Vi sliter
21/11/2021 PÅ 18:21
Sotrastrilen hadde i utgangspunktet hadde en avtale ut 2019-sesongen.
En fornøyd Rune Soltvedt (sportssjef journ.anm.) kunne fortelle at den nye avtalen strekker seg ut 2022.
– Han kom hit i mai i 2015 og vi lå på 10. plass i OBOS-ligaen. Vi hadde fått med oss at han var klar hvis vi ringte, og det var han. Vi vant første kamp mot Follo og etter det har det vært en lang opptur.
– Lars Arne og teamet sitt har gjort mer enn vi hadde forventet. Langsiktighet i dette har vært viktig. Vi har veldig stor tro på at han, sammen med teamet og spillerne, skal være med å utvikle klubben videre, sa Soltvedt.
Det omtaler hovedpersonen selv som en tillitserklæring.
– Dette er en tillitserklæring til både meg og hele teamet mitt, sa han til et samlet pressekorps.
Nilsen og Brann har nærmest vært en solskinnshistorie fra første stund. Etter å ha tatt over et lag med brukket rykk på nivå to, er 54-åringen nå åtte kamper fra å kunne feire seriegull med Brann.
– Det hadde vært veldig gøy å vippe Rosenborg ned fra tronen. Vi skal gjøre alt vi kan for å gi de kamp, og det er gøy for oss at vi har fått til, sier Nilsen til Eurosport.no etter at fellesseansen er over.
Han er imidlertid ikke så veldig opptatt av egen status blant Brann-fansen.
– Jeg er ikke så opptatt av meg selv, men det hadde vært gøy å få være med på. Det er ikke så mye som ville vært bedre enn å vinne gull med Brann. Det hadde vært fantastisk, sier han.
Brann ligger på 2. plass i Eliteserien, to poeng bak serieleder Rosenborg. Lagene møtes til det mange håper kan bli en «seriefinale» på Brann Stadion 28. oktober.
Før den tid har imidlertid begge klubbene mange potensielle snubletråder. Rosenborg, som kommer hjem fra Europa League-tur fredag, tar imot Sarpsborg 08. For Branns del venter Sandefjord hjemme i Bergen.
Eliteserien
Mye regnvær i vente – RBK og Brann frykter ny vannkrig
06/11/2021 PÅ 11:38
Eliteserien
Peker på manglende bredde etter skuffende sesong: – Kalkulert risiko
31/10/2021 PÅ 15:37