18-åringen er i ferd med å forlenge med Odd, skriver Telemarksavisen.
Avisen skriver at flere klubber i utlandet, blant annet Wolverhampton, følger den unge venstrebacken. Selv har han en mening om at det vil være best for egen utvikling å bli værende i Norge for å få flere Eltieserie-kamper under beltet.
Eliteserien
Aune (20) er fansens nye håp: Holder liv i Brann med praktraid
11/09/2021 PÅ 17:52
Kitolano og Norge spiller sin åpningskamp i G19-EM mot Portugal 16. juli. Kitolano regner med å signere en ny kontrakt med Odd før den tid, som strekker seg enten to eller tre sesonger frem i tid.
– Å være i Odd er en bra og riktig arena for meg nå. Drar du ut for tidlig havner du fort på U23-laget og du får ikke spille a-lagsfotball. Det er det jeg trenger for å utvikle meg videre og det får jeg i Odd, sier han til lokalavisen.
Før sesongen uttalte trener Dag-Eilev Fagermo seg om interessen rundt stjerneskuddet.
– Han blir fulgt av mange klubber. De fleste norske spillere som reiser ut sitter bare på benken. Det å spille litt mer Eliteserie-fotball før man går ut, det tror jeg er lurt, sa treneren til Eurosport.no i mars.
Mandag kveld avslutter Odd og Brann den 14. serierunden. Kampen ser du på MAX og Eurosport Player klokken 19. På grunn av skade er ikke backen med i Skiens-lagets kamptropp.
Eliteserien
FKH-profilens klare dom: – Drita dårlig!
28/08/2021 PÅ 11:58
Eliteserien
Brutal nedtur etter ledelse: – Kan ikke annet enn å føle litt med Brann
21/08/2021 PÅ 19:52