NADDERUD/OSLO (Eurosport.no): Ola Brynhildsen var et av Nadderuds heteste navn på vårsesongen.
19-åringen ble blant annet matchvinner med to scoringer da Lillestrøm ble slått 3-2 i april. Ungguttens prestasjoner ble belønnet med plass i U19-EM i Finland i sommer.
Eliteserien
Kan gå glipp av oppgjøret mot Molde
21/10/2021 PÅ 11:33
Etter det ble det stille fra Stabæks stortalent.
Samtidig som Toni Ordinas forsvant, og ble erstattet av Henning Berg begynte Brynhildsen å kjenne belastningen på kroppen.
– Det begynte å komme litt på våren. Jeg begynte å kjenne det litt i lysken en del, i ganske mange kamper. Da ble det et lite skadeavbrekk rett før sommeren. Så kom jeg tilbake og følte det gikk mye bedre. Jeg spilte EM, men etter EM kom det tilbake. Da spilte jeg på 70-80 prosent på trening og kamper.
Det førte til at han til slutt måtte si stopp.
– Jeg fant jeg ut at «det her går ikke», jeg måtte ta en pause for å trene meg opp igjen, sier han.
– Jeg tror dessverre det ble litt for mye kampbelastning med Eliteserie-spill og EM. Men jeg må bare bli sterkere foran neste sesong sånn at jeg tåler enda flere kamper.
Se hele intervjuet med Brynhildsen her (saken fortsetter under):
Nå er Brynhildsen imidlertid tilbake for fullt - og melder seg klar for å hjelpe klubben sin med å forsøke å redde plassen.
– Jeg har vært i fullt kjør de siste to-tre ukene. Da har jeg ikke hatt noen problemer, så jeg er helt «fit for fight», sier han.
Men selv om 19-åringen forteller at han har vært frisk siden oktober, har Stabæk-trener Henning Berg ventet med å slippe angrepsspilleren til.
– Det er fint å ha Ola tilbake igjen. Han er et stort talent og har bra potensial. Men han trenger å trene, og så trenger han også å spille litt etter hvert. Men vi bruker de vi mener er best, sier Berg.
Selv føler Brynhildsen han har tillit hos sjefen - til tross for at Berg ikke vil love ham spilletid.
– Nå begynner det å bli en liten stund siden jeg var skadet, men jeg har hørt at han har tro på meg og han har sagt at jeg blir en viktig brikke. Jeg føler jeg er i form på trening, og når jeg er i form så føler jeg at jeg bør spille mest mulig. Men det er opp til treneren hvem som spiller, og jeg respekterer valget hans.
– Jeg er klar hvis Henning ser det for seg, sier han.
Eliteserien
Reddet Brann på overtid etter fryktelig keepertabbe: – Skikkelig kalddusj
17/10/2021 PÅ 16:59
Eliteserien
Voldsom temperatur på Åråsen – LSK-spiller så rødt
16/10/2021 PÅ 18:22