Populære sporter
All sport
Vis alt

Stortalentet tenker ikke på utlandet – nå har han forlenget kontrakten

Oppdatert 27/09/2018 klokken 17:20 GMT+2

I vår fikk han debuten. Nå har Joshua Kitolano skrevet under en ny kontrakt med Odd.

Joshua Kitolano

Foto: Scanpix

  • Se Sandefjord - Odd lørdag klokken 18.00 på Eurosport Player og Eurosport Norge
OSLO/SKIEN (Eurosport.no): Joshua Kitolano (17), lillebroren til Wolverhampton-spilleren John Kitolano (18), har forlenget kontrakt med Odd. Det bekreftet klubben på en pressekonferanse torsdag.
Kontrakten til stortalentet, som har kamper for flere aldersbestemte landslag, gikk ut i 2019, men er nå forlenget til sommeren 2021. Til Eurosport.no i forrige uke sa Kitolano at han ikke tenkte på å følge i storebrorens fotspor og gå til en utenlandsk klubb akkurat nå.
– Jeg får spille i Eliteserien og alt er bra. Det får komme etter hvert.
– Så lenge jeg er i Odd skal jeg gasse på og gi alt for klubben. Så får vi se hva som skjer i fremtiden, sa Kitolano.
Midtbanespilleren fikk å vår Eliteserie-debuten mot Strømsgodset og flere innhopp i den hvite drakten. De to siste serierundene har unggutten startet for Odd.
– Han har bare blitt bedre og bedre, og begynner å bli tryggere og tryggere. Han skal bli mer målfarlig, men han skal få bruke tid til å få ut det store potensialet sitt, sier Fagermo på pressekonferansen ifølge NTB.
Saken fortsetter under Twitter-meldingen:
  • Lad opp til hovedrunden med Fotball Direkte søndag klokken 17.00 på Eurosport Player
I sommer solgte Odd John Kitolano og Thomas Grøgaard, spillere som var på utgående kontrak denne sesongent. Samtidig ble det klart at Viljar Myhra går gratis til Strømsgodset etter sesongen. Eurosports Eliteserie-ekspert Christian Gauseth var kritisk til Odd etter spilleravskjedene.
I denne ukens podcast om Eliteserien kom Eurosports Eliteserie-ekspert Christian Gauseth med en bønn til Odd. Foran 2019-sesongen er det flere spillere som er på utgående kontrakt i klubben. Derfor uttrykte Gauseth sin bekymring for at Odd kan havne i samme situasjon som i sommer.
– Nå skal dere høre etter Håndlykken og Fagermo. Dette er dere helt sikkert klar over. Men ut 2019 har dere Rossbach, Ruud, Bergan, Samuelsen, Nordkvelle, Kitolano og Hagen på utgående kontrakt. Hvis dere skal ha dette laget dere har nå videre, må dere ta valget nå. Ikke sause det vekk slik dere har gjort ellers i år. Dette er bare et velment råd. Begynn nå. Få dette i boks. Ta avgjørelsene og så slipper dere mer kritikk fra meg, sa Gauseth.
Nå har klubben landet signaturen til unggutten Kitolano.
  • Se Sandefjord - Odd lørdag klokken 18.00 på Eurosport Player og Eurosport Norge
Sett denne?
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame