Tromsø - Start 1-2:
Start er på trygg grunn i Eliteserien etter en knallsterk borteseier i Tromsø. For 2-0 etter scoringer av Herolind Shala og et selvmål av Simen Wangberg var nok til å stikke av med tre poeng, tross Mushaga Bakengas redusering like før slutt.
Eliteserien
Åpner opp om skaden: – Det har vært frustrerende
18/06/2022 PÅ 20:39
Det sender Rekdals menn opp på 11. plass. Bodø/Glimt tok ett poeng etter 0-0 borte mot Ranheim, mens LSK fikk poeng hjemme mot Rosenborg. Det sender Strømsgodset ned på kvalik før Stabæks kamp mot Brann senere i kveld.
– Vi scorer på to dødballer og det måtte vi begynne å gjøre, men det kostet. Vi fikk to karantener. Lowe og Aremu må stå over mot Molde. Det ble dyrt, men tre poeng er det viktigste, sa en fornøyde Rekdal etter kampen.
Se dødball-trekket her. Saken fortsetter under videoen:

Genial dødball

Og måten Start klatret opp fra kvalikplassen var imponerende. De gulkledde har virkelig slitt på dødball denne sesongen, men på Alfheim viste Rekdals elever helt andre takter.
For fire minutter før pause fikk gjestene frispark utenfor sekstenmeteren. En frekk variant fikk Herolind Shala lov til å avslutte til 1-0.
– Käck slår den, så er det Christensen med utsiden som slår den videre før Shala setter den. En fantastisk scoring. Et innøvd trekk og dette trengte Start. Det der er øyegodis, oppsummerte Bernt Hulsker.
– Det er ikke Rekdal som har funnet på noe så lurt som dette, fortsatte han humoristisk.
Se intervjuet med Bakenga. Saken fortsetter under videoen:

Innøvd trekk

Shala avslører at de har øvd på den en stund.
– Det var fett. Vi har øvd på det i noen uker nå. Vi fikk muligheten til å ta det nå, og da satt den. Det var deilig, sa Shala.
Også Thomas Myhre lot seg imponere.
– Helt fantastisk. Det virker som de har trent noe på dødballer, sa den tidligere keeperen.

Start klatret over nedrykksstreken etter seier mot Tromsø

Eliteserien
Helland med gladmelding før RBK-kampen
17/06/2022 PÅ 12:18
Eliteserien
Kribler i kroppene til LSK-duoen før derbyet: – Gleder meg som en liten unge
25/05/2022 PÅ 06:49