– Det er ikke noe å spekulere i, det er en kjempetabbe. Den ballen der skal jeg ta ti av ti ganger, sier Bugge Pettersen til Eurosport i pausen i kampen mellom Strømsgodset og Rosenborg.
15 minutter tidligere ga han tydelig tegn til lagkameratene at han skulle tatt skuddet fra Mike Jensen fra 30 meter.
Rosenborg-spilleren klinket til fra distanse, skuttet kom rett på Strømsgodset-keeperen som ikke klarte å beregne flakkingen og slår ballen med albuen inn i eget mål.
Eliteserien
Åpner opp om skaden: – Det har vært frustrerende
18/06/2022 KLOKKEN 20:39
– Den flakker litt, det gjør de ballene, hva skal jeg si? Det er jo rævva, sa Bugge Pettersen da han fikk se situasjonen igjen.
– Det er umulig å betegne den der som noe annet enn en gedigen keepertabbe, sier Eurosports ekspertkommentator Kjetil Rekdal.
Rosenborg er dermed oppe på en andreplass på tabellen, fem poeng bak Brann som topper med sine 19 poeng etter syv runder.
– Det var en tøff kamp, dette er et vanskelig sted å spille. Selvsagt, nå i etterkant er vi veldig fornøyd med å få med oss tre poeng. Det blir for drøyt å si at det var fortjent, så disse poengene skal vi være godt fornøyde med, sier Mike Jensen etter kampen.
Til tross for et frustrerende tap ville ikke Strømsgodset-trener Tor Ole Skullerud gi han all skylden.
– Vi har en Espen Bugge Pettersen som har tatt mange poeng for oss både i år og i løpet av fjoråret, så han kommer sterkere tilbake. Det er noe av det jeg er minst bekymret for, sier han.
Eliteserien
Helland med gladmelding før RBK-kampen
17/06/2022 KLOKKEN 12:18
Eliteserien
Godset med ny tremålsseier – nok en smell for KBK
16/05/2022 KLOKKEN 18:31