Populære sporter
All sport
Vis alt

Start-spilleren om trenerens avgang: – Feil å si at det var totalt uventet

Jacob Sundblom Nygaard

Publisert 18/05/2018 klokken 21:57 GMT+2

Simon Larsen synes det er synd at Mark Dempsey er ferdig som trener i Start.

Simon Larsen

Foto: Scanpix

Fredag kveld kom beskjeden om at Mark Dempsey er ferdig som Start-trener.
Engelskmannen fikk bare ti seriekamper som trener for klubben, etter å ha tatt ett poeng på de siste ni kampene. Frem til forrige seriekamp har Simon Larsen vært kaptein i Start-laget. Han forklarer at Dempsey var godt likt i spillergruppen.
– Det var ingen mistillit. Vi spillerne har ikke vært innvolvert i denne prosessen i det hele tatt. Mark var veldig godt likt og er en fantastisk fin fyr og flink trener. Dette kom veldig overraskende på oss, sier Larsen til Eurosport.no.

Føler seg delaktig

Midtstopperen erkjenner at det er tøft å være Start-spiller om dagen, og at de har havnet i en vanskelig situasjon.
– Dette er vanskelig. Vi leter etter hva som ikke fungerer og hva vi må endre på. Dette kommer som et resultat av det vi har prestert. Man føler at man er veldig delaktig for at han må gå, sier Larsen.
Forrige serierunde fikk Start juling og tapte 0-4 på bortebane mot Sarpsborg 08. Dette var klubbens fjerde strake tap.
– Mark sa det vel selv i media at med disse resultatene hadde han ikke vært overrasket om han fikk sparken. Det blir feil å si at det var totalt uventet at man nå skilller lag. Jeg hadde virkelig håpet at dette skulle fungere, sier 29-åringen.

– Vi må prestere uansett

På spørsmål om han har rukket å reflektere over hva slags type trener klubben nå trenger å få inn for å komme tilbake på rett kjøl igjen, svarer sørlendingen slik:
– Det har jeg ikke noe formening om. Nå skal vi snakke ut og summe oss litt i morgen. Det kan jeg ikke svare på akkurat nå.
– Dere møter Bodø/Glimt mandag. Det blir en litt spesiell oppladning til kampen?
– Klart det blir det. Vi har ikke lyst til å være i denne situasjonen, men dette er jobben vår og vi må prestere uansett, sier han.
Til klubbens hjemmeside forklarer klubbens sportslige leder, Tor Kristian Karlsen, trener-avgangen slik:
– Etter lange, åpne og ærlige diskusjoner med Mark har vi kommer til enighet om å avslutte samarbeidet. Det er med tungt hjerte. Vi har hatt samtaler de siste dagene og konkluderte idag med at vi går hver vår vei, sier han til ikstart.no.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame