Søndag måtte Larsen, Damion Lowe (ankel), Afeez Aremu (lårmuskulatur) og Isac Twum (lår) alle gå av banen med skade i bortekampen mot Molde.
Tirsdag la klubben ut en oppdatering på spillerne på sin hjemmeside.
Eliteserien
Viking muret igjen og vant mot Godset: – Sinnssykt deilig
17/10/2021 PÅ 17:07
– Vi håper det ikke er langvarige skader, for i dag var det tynt på feltet. Men med restitusjon etter kamp er det også ganske vanlig at det er slik, sier trener Joey Hardarson til ikstart.no.

Irritasjon i mageregionen

I den samme artikkelen står det at Simon Larsen sliter med en lyskeskade. Det stemmer dog ikke ifølge ham selv.
– Nei, det er ikke riktig. Det er irritasjon i den nedre mageregionen som er mitt problem, sier Larsen til Eurosport.no.
Han forteller at han egentlig var enig med klubbens fysioterapeut om å ikke spille Molde-kampen, men slik ble det altså likevel.
– Jeg har slitt med irritasjoner lenge, og det ble i hvert fall ikke bedre av å spille kampen, sier midtstopperen, som tok smertestillende hele uken før Molde-kampen.

Må undersøke nærmere

29-åringen understreker at han skal til nærmere undersøkelser for å få mer klarhet rundt hva skaden innebærer. Men beskjeden fra klubbbens fysio kan tyde på at han ikke blir å finne på fotballbanen på en stund.
– Jeg vet ikke, men det kan være at jeg ikke spiller igjen før fotballferien. Før Molde-kampen sa fysioen at man bør tas vekk fra all fotball- og løpeaktivitet i seks uker for å bli helt bra. Da er vi midt i juli, også kommer ferien, sier Larsen.
Start spiller sin siste kamp før fotballpausen 8. juli før serien ruller i gang igjen 5. august. Det er altså ikke sikkert Kristiansand-mannen blir å se på det allerede skadepregede mannskapet før om to måneder.
Kampene mot Strømsgodset, HamKam (cup), Kristiansund, Ranheim og Stabæk ryker i så fall.
– Men dette må undersøkes nærmere. Det kan gå både kortere og lengre tid enn som så, sier han.
Han forteller at det ikke er snakk om en Gilmores groin, som er en typisk fotballskade med plager i samme område.
På sin nettside opplyser klubben også om at Håkon Opdal stadig er på bedringens vei etter skaden han pådro seg i oppvarmingen før Vålerenga-kampen i april. 10. juni spiller Start sin neste seriekamp da Strømsgodset er neste motstander i Kristiansand.
Eliteserien
Stabæk i poengnød holdt nullen mot Strømsgodset
29/09/2021 PÅ 19:14
OBOS-ligaen
Rekdal tuktet gamleklubben – økte forspranget til konkurrentene
29/08/2021 PÅ 14:56