• Se Start - Lillestrøm søndag 16. september kl. 18.00 på Eurosport Player. Abonner her!
Tirsdag meldte Start på sin at de selger alle billettene til hjemmekampen mot Lillestrøm til kun én krone. Dette for å få mer publikum på tribunene når Start kjemper om å beholde plassen i Eliteserien.
Start ligger på direkte nedrykksplass med 17 poeng. Nå håper Starts styreleder Christopher Langeland at de billige billettene vil få Kristiansand til å mobilisere.
Eliteserien
Null fyr i teltet: – Vi blir for feige
07/11/2021 PÅ 19:56
– Vi ønsker å samle hele byen til kampen mot Lillestrøm, både laget og klubben trenger all støtten de kan få resten av sesongen. Vi ønsker å samle sørlandspublikumet til kampen. Vi har håp om å fortsatt være i Eliteserien, det håpet lever fortsatt i beste velgående, vi er også i kvartfinalen i cupen og kan nå en historisk cupfinale, sier Langeland til Eurosport.no onsdag.
Hittil er det solgt 5000 billetter til kampen. Langeland forteller at det har vært stor interesse for de billige billettene og han forventer mer pågang de neste dagene. Han har også en gladmelding til bortefansen.
– Vi oppfordrer Kanarifansen til å komme å lage en fin ramme rundt kampen, så også bortebillettene blir solgt til en krone, sier han.

– Vi har for lite seiere

Start-trener Kjetil Rekdal sier til Eurosport.no at støtten fra publikum er noe de trenger inn mot de siste kampene.
– Det er et veldig godt tiltak å kunne få fylt opp stadion så godt som mulig. Vi trenger den støtten vi kan få i den situasjonen vi er i, sier Start-trener Kjetil Rekdal til Eurosport.no.
– Hvis du ser på tabellen så skjønner du at det er viktig, det er tett nede i bunnstriden, legger han til.
På spørsmål om Start-treneren er fornøyd med prestasjonen til laget denne sesongen, svarer han:
– Nei, ikke på antall poeng, vi har for lite seiere. Vi har ledet to bortekamper til seint i kampen, vi nærmer oss i men vi må bli enda bedre enn det vi er nå.
Han forteller at fulle tribuner kan gi laget ekstra motivasjon når de møter Lillestrøm.
– Det er ikke publikum som vinner kamper, det er prestasjonen på banen. Men det kan gi oss ekstra energi og selvtillit. Jeg ser bare positivt på det, sier Rekdal.
  • Se Start - Lillestrøm søndag 16. september kl. 18.00 på Eurosport Player. Abonner her!
Sett denne?
Eliteserien
Munnhuggeri før derbyet: – Stas for VIF å komme på besøk til storebror
05/11/2021 PÅ 17:09
Eliteserien
Vil forhindre nye skandalescener: – Vi skal være synlige
04/11/2021 PÅ 16:05