• Se Start - Sarpsborg 08 søndag 7. oktober kl. 18.00 på Eurosport Player. Abonner her!
– Han blir hos oss til begynnelsen av neste uke, forteller Starts sportslige leder Tor-Kristian Karlsen til Eurosport.no onsdag kveld.
Han sier at Starts speider oppdaget 19 år gamle Peter-Lee Vassell på landskamp for Jamaica og lot seg imponere av unggutten. Siden han spiller på samme landslag som Damion Lowe fikk han også gode skussmål derfra. I dag hadde han sin første trening med Start og Karlsen forteller at de denne uken skal bli bedre kjent med spilleren.
Eliteserien
Ny sterk Rosenborg-seier: – Se på Åge Hareide. Han lukter gull!
19/09/2021 PÅ 18:04
Det var Fædrelandsvennen som omtalte saken først.
– Vi får se det an. I utgangspunktet så er det et besøk og hvis han trives med oss og motsatt så kan det være aktuelt å få han tilbake i vinter og han kan være med å trene i oppkjøringen. Da er det også et overgangsvindu som er åpnet, hvis det skulle være aktuelt, forteller Karlsen.
Midtbanespilleren fra Jamaica spiller for tiden i Harbour View.
Karlsen legger til at de får se på det neste uke hvis det skulle bli noe mer etter dette treningsoppholdet.
– Det er en spiller som først og fremst har potensial. Han er et stort talent. Tanken bak dette er ikke at det er en spiller som skal inn å forsterke laget, dette er et langtidsprosjekt, sier han.
Start ligger på nedrykksplass med 23 poeng etter 24 serierunder. Neste kamp er mot Sarpsborg 08 søndag 7. oktober kl. 18.00. Kampen kan du se på Eurosport Player.
Sett denne ukens podcast?
OBOS-ligaen
Rekdal tuktet gamleklubben – økte forspranget til konkurrentene
29/08/2021 PÅ 14:56
OBOS-ligaen
Fikk ikke fortsette i klubben etter seks måneder – nå møtes de: – Jeg er gira
22/08/2021 PÅ 10:26