Det skriver Fædrelandsvennen onsdag.
Starts fysioterapeut Pål Erik Pedersen anslår overfor lokalavisen at spilleren vil være ute av spill i minst fire uker etter en operasjon tirsdag.
Eliteserien
Berget poeng på overtid etter marerittminutter: – Vi sliter
21/11/2021 PÅ 18:21
Høstsesongen er akkurat i ferd med å sparkes i gang igjen, og mandag skal Start opp mot serieleder Brann. Børufsen misser trolig den og kampene mot Ranheim, Strømsgodset og Odd etter operasjonen.
– Det er litt vanskelig å si, men han har fått beskjed om å være helt i ro i minst to uker. Så må han bygge seg opp igjen. Så det er litt vanskelig å si, sier Pedersen til Fvn.no.
Børufsen har ikke besvart Eurosport.nos henvendelser onsdag.
Etter en treig start på sesongen byttet Start trener fra Mark Dempsey til Kjetil Rekdal. Børufsen har kjent på at han som rutinert spiller har måttet ta ekstra ansvar i et ung Start-utgave.
– Vi har mange unge, gode spillere. Vi som er eldre føler nok et litt større ansvar på den lederrollen. Det er helt naturlig at vi som har mer rutine tar mer ansvar, uttalte han til Eurosport.no i juni.
Angrepsspilleren slet også i store deler av første halvdel av sesongen med en skade. Det har gjort at han kun har spilt ni kamper for sørlendingene så langt denne sesongen, og notert seg for to scoringer.
Andre halvdel av sesongen vil handle om å overleve i Eliteserien for Start, som kun har Sandefjord under seg på tabellen etter 16 serierunder.
Har du sett denne?
Eliteserien
Mye regnvær i vente – RBK og Brann frykter ny vannkrig
06/11/2021 PÅ 11:38
Eliteserien
Peker på manglende bredde etter skuffende sesong: – Kalkulert risiko
31/10/2021 PÅ 15:37