Populære sporter
All sport
Vis alt

Start må klare seg uten nøkkelspilleren i flere uker

Jacob Sundblom Nygaard

Oppdatert 01/08/2018 klokken 09:10 GMT+2

Espen Børufsen mister starten på høstsesongen etter en operasjon i ankelen.

Espen Børufsen

Foto: Scanpix

Det skriver Fædrelandsvennen onsdag.
Starts fysioterapeut Pål Erik Pedersen anslår overfor lokalavisen at spilleren vil være ute av spill i minst fire uker etter en operasjon tirsdag.
Høstsesongen er akkurat i ferd med å sparkes i gang igjen, og mandag skal Start opp mot serieleder Brann. Børufsen misser trolig den og kampene mot Ranheim, Strømsgodset og Odd etter operasjonen.
– Det er litt vanskelig å si, men han har fått beskjed om å være helt i ro i minst to uker. Så må han bygge seg opp igjen. Så det er litt vanskelig å si, sier Pedersen til Fvn.no.
Børufsen har ikke besvart Eurosport.nos henvendelser onsdag.
Etter en treig start på sesongen byttet Start trener fra Mark Dempsey til Kjetil Rekdal. Børufsen har kjent på at han som rutinert spiller har måttet ta ekstra ansvar i et ung Start-utgave.
– Vi har mange unge, gode spillere. Vi som er eldre føler nok et litt større ansvar på den lederrollen. Det er helt naturlig at vi som har mer rutine tar mer ansvar, uttalte han til Eurosport.no i juni.
Angrepsspilleren slet også i store deler av første halvdel av sesongen med en skade. Det har gjort at han kun har spilt ni kamper for sørlendingene så langt denne sesongen, og notert seg for to scoringer.
Andre halvdel av sesongen vil handle om å overleve i Eliteserien for Start, som kun har Sandefjord under seg på tabellen etter 16 serierunder.
Har du sett denne?
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame