VÅLERENGA 1 - 0 STABÆK
Etter 66 minutter ropte hele Stabæk-fansen på Intility Arena, inkludert alle bortelagets spillere, på straffe da 19-årige Ola Brynhildsen gikk i bakken inne i feltet.
Etter å ha spilt ballen forbi keeper Adam Larsen Kwarasey, kom samtidig Felipe Carvalho inn med en takling som gjorde at Brynhildsen gikk i bakken og ikke kunne sette ballen i det åpne målet.
Eliteserien
Eksperten slakter laget – treneren er ikke overrasket
21/11/2021 PÅ 12:23
Dommer Svein Oddvar Moen vinket spillet videre.
– Jeg føler det er soleklar straffe. Er det ikke kontakt der, fullfører jeg og scorer. Det er uforståelig at jeg ikke får den, sier en oppgitt Ola Brynhildsen til Eurosport etter kampen.
Etter å ha fått sett situasjonen om igjen, er han akkurat like sikker.
– Det er soleklart, det er full kontrakt. Visst ikke det er straffe, så vet ikke jeg, sier han.
– Hadde du stått på bena, hadde du hatt en ganske god scoringsmulighet?
– Jeg prøver å holde balansen og ikke falle lett, men det er ikke set lett når du blir taklet. Det er håpløst, sier Brynhildsen.

– Skulle vært straffe

I Eurosport-studio var både Eurosport-ekspert Kjetil Rekdal og sportssjef for Norges A-landslag, Nils Johan Semb, samtstemte om at Stabæk ble snytt for et klart straffespark i andre omgang.
– Ja. Det skulle vært straffe, men dette er situasjoner som skjer hver helg. En gang for, en gang imot. Det sies det skal jevnes ut i løpet av en sesong, så får vi se, sier Eurosport-ekspert Kjetil Rekdal.
Se situasjonen og intervjuet med Brynhildsen i videovinduet.
Eliteserien
Null fyr i teltet: – Vi blir for feige
07/11/2021 PÅ 19:56
Eliteserien
Munnhuggeri før derbyet: – Stas for VIF å komme på besøk til storebror
05/11/2021 PÅ 17:09