Populære sporter
All sport
Vis alt

Stabæk-talentet oppgitt etter å ha blitt fratatt muligheten til å bli helt: – Det er håpløst

Vebjørn Bjørkås

Oppdatert 16/05/2018 klokken 21:34 GMT+2

Ola Brynhildsen (19) var svært skuffet etter å ha blitt snytt for det han mente var et soleklart straffespark i tapet mot Vålerenga.

Brynhildsen

Foto: Scanpix

VÅLERENGA 1 - 0 STABÆK
Etter 66 minutter ropte hele Stabæk-fansen på Intility Arena, inkludert alle bortelagets spillere, på straffe da 19-årige Ola Brynhildsen gikk i bakken inne i feltet.
Etter å ha spilt ballen forbi keeper Adam Larsen Kwarasey, kom samtidig Felipe Carvalho inn med en takling som gjorde at Brynhildsen gikk i bakken og ikke kunne sette ballen i det åpne målet.
Dommer Svein Oddvar Moen vinket spillet videre.
– Jeg føler det er soleklar straffe. Er det ikke kontakt der, fullfører jeg og scorer. Det er uforståelig at jeg ikke får den, sier en oppgitt Ola Brynhildsen til Eurosport etter kampen.
Etter å ha fått sett situasjonen om igjen, er han akkurat like sikker.
– Det er soleklart, det er full kontrakt. Visst ikke det er straffe, så vet ikke jeg, sier han.
– Hadde du stått på bena, hadde du hatt en ganske god scoringsmulighet?
– Jeg prøver å holde balansen og ikke falle lett, men det er ikke set lett når du blir taklet. Det er håpløst, sier Brynhildsen.

– Skulle vært straffe

I Eurosport-studio var både Eurosport-ekspert Kjetil Rekdal og sportssjef for Norges A-landslag, Nils Johan Semb, samtstemte om at Stabæk ble snytt for et klart straffespark i andre omgang.
– Ja. Det skulle vært straffe, men dette er situasjoner som skjer hver helg. En gang for, en gang imot. Det sies det skal jevnes ut i løpet av en sesong, så får vi se, sier Eurosport-ekspert Kjetil Rekdal.
Se situasjonen og intervjuet med Brynhildsen i videovinduet.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame