BEKKESTUA (Eurosport.no):
Et Aalesund-lag under ledelse av Lars Bohinen topper OBOS-ligaen med fire poeng ned til Sogndal etter 13 serierunder.
Eliteserien
FKH-profilens klare dom: – Drita dårlig!
28/08/2021 PÅ 11:58
Den tidligere Sandefjord-trenerens sønn, Stabæk-spiller Emil Bohinen, gleder seg naturligvis over at faren styrer mot et opprykk til Eliteserien.
– Det betyr veldig mye at faren min har suksess. Vi prater sammen hele tiden. Han trives veldig godt i Aalesund, sier Emil Bohinen til Eurosport.no.
(Se Emil Bohinen om rådene fra faren. Saken fortsetter under):

Møtes sjeldent, men snakker ofte

Ikke overraskende har pappa Bohinen vært til stor inspirasjon for sønnen. I hverdagen ser de hverandre ikke ofte fordi de bor på forskjellige steder av landet, men de har likevel et tett forhold.
– Det er mye på telefon. Vi ser hverandre ganske sjeldent egentlig. Kanskje 1-2 ganger i måneden. Vi snakker ofte sammen, sier sønnen.
– Hvilke tips har du fått av han som du tar med deg?
– Det har vært mange tips opp gjennom årene. Akkurat nå er det bare å være tålmodig, stå på, stå i motgang og bare fortsette å jobbe hardt. Så kommer spilletid som resultat av hardt arbeid.
Og lørdag kveld fikk Bohinen en liten smak på akkurat det. 19-åringen fikk nemlig sine første minutter i Eliteserien dette året da han kom inn mot Molde med rundt 20 minutter igjen.
Totalt har han fire innhopp i Eliteserien for Stabæk. Tre av de kom i fjor.

Har snakket om å spille for faren

Unggutten forteller at han og faren har tenkt på et scenario hvor de havner i samme klubb.
– Vi har selvfølgelig pratet om det. Jeg skal ikke legge skjul på det. Det hadde kanskje vært gøy, men jeg vet ikke om det er riktig vei. Jeg får se, smiler han.
– Uavhengig av klubb, hvordan ville det vært å ha sin far som trener?
– Han har vært veldig streng i oppveksten min. Han vet hvordan han vil ha ting. Det er ikke lett å slurve unna. Jeg vet hvordan han er som trener. Han er veldig detaljorientert. Man må være nøye i alt man gjør. Han har opplevd suksess i de fleste klubbene han har vært i, så det er ingen tvil om at han er en god trener.

Bohinen slapp med skrekken i AaFK-debuten

Eliteserien
Reagerer sterkt på NFF-grep: – Det der høres helt sjukt ut
21/08/2021 PÅ 09:42
Eliteserien
Bakenga-erstatter med hat-trick mot Haugesund
15/08/2021 PÅ 18:11