NADDERUD (Eurosport.no):
– Det kan bare være fint å få i hvert fall en god sesong til i Eliteserien før jeg tar det steget, svarer Ohi Omoijuanfo på Eurosports spørsmål om han planlegger å reise utenlands når overgangsvinduet åpner til sommeren.
Dette er helt andre toner enn da han fikk samme spørsmål om vintervinduet.
OBOS-ligaen
Sandnes Ulf forsvarte tabelltoppen mot blodfattige Stabæk: – Fulgte planen til punkt og prikke
25/04/2022 KLOKKEN 17:56
  • Se kampen mellom Brann og Stabæk på Eurosport Player og Eurosport Norge lørdag 18.00!

Ville ut før sesongstarten

– Jeg håper det kan dukke opp noe. Det er det som er drømmen min. Jeg er 24 år neste år og føler det er tid for meg å ta steget ut for å prøve meg i en større liga. Jeg har vært i Eliteserien siden jeg var 16 år, så det er nok på tide å prøve noe høyere, sa han så sent som i november.
I januar bekreftet spilleren, som nå er 24 år, overfor Nettavisen at han hadde takket nei til et tilbud fra en utenlandsk klubb. Ifølge avisen skal dette ha vært en kinesisk klubb der Stabæk kunne fått over 20 millioner for spissen som forrige sesong gjorde seg god for 17 mål i Eliteserien.
Under tirsdagens trening på Nadderud forklarte han overfor Eurosport at han nå vil utsette utenlandsdrømmen ytterligere.

Ønsker ikke å stresse

– Nei, jeg tenker at jo mer jeg stresser med det, desto lengre tid vil jeg føle at det tar. Så jeg tenker at jeg trives såpass godt her i Stabæk hvor jeg har familie, venner og alle rundt meg, og jeg føler at jeg fremdeles utvikler meg. Så jeg har ikke noe stress med å dra til sommeren.
Så langt denne sesongen har Ohi scoret to mål i Eliteserien for et Stabæk som fremdeles jakter sin første seier for sesongen. Nå håper han å bruke hele sesongen godt for å bli et attraktivt salgsobjekt til etter sesongen.
– Jeg drømmer jo selvfølgelig og man vil jo selvfølgelig prøve seg i utlandet en eller annen gang. Men akkurat nå har jeg det veldig bra i Stabæk, sier han.
– Har du pratet med noen andre klubber?
– Nei, jeg har ikke pratet med noen.

Stabæk holdt til uavgjort etter sjansesløseri på tampen

Eliteserien
Bekrefter overgangen på en spesiell måte: – Ingen skal si at vi ikke er tøffe i forhandlinger
07/02/2022 KLOKKEN 20:01
Kvalifisering Eliteserien
Ordknapp om skadesituasjonen timer før skjebnekampen
14/12/2021 KLOKKEN 18:57