• Se Stabæk - Sandefjord lørdag 1. september kl. 18.00 på Eurosport Player og Eurosport Norge
NADDERUD/OSLO (Eurosport.no):
– Det ble 200 i puls etter ti sekunder, men det var ok det, sier Stabæk-treneren om å steppe inn på treningen.
Eliteserien
Berget poeng på overtid etter marerittminutter: – Vi sliter
21/11/2021 PÅ 18:21
Da Eurosport besøkte Nadderud under Stabæk-treningen onsdag måtte Vadim Demidov gå av banen tidlig på grunn av en hofte han har slitt med. Da måtte den tidligere Manchester United og Blackburn-spilleren steppe inn på treningen de siste minuttene.
– Det var noen som var litt slitne etter sist kamp som måtte ut og det var ikke helt planlagt, så da kunne jeg steppe inn i fem minutter, sier Berg.
– Det så ut som formen og touchen var bra?
– Ja, touchen er ok, men formen er ikke bra, sier han.
Se når Henning Berg er med på Stabæk-treningen her (saken fortsetter under videoen):

– Blir klar til kamp

Demidov gikk av feltet litt tidligere enn vanlig. Stabæk-fysio Erik Moen forventer at Demidov vil være klar til kampen mot Sandefjord lørdag.
– Han har en hofte som han har hatt litt utfordringer med. Det er ikke noe krise, så han blir klar til kamp på lørdag, sier Moen til Eurosport.no.
Stabæk fikk et 0-2-tap mot Haugesund forrige runde. Helgens runde møter de Sandefjord lørdagen og får dermed en dag mindre å trene og restituere på.
– Vi styrer treninger litt på Demidov når kampene kommer litt tettere som denne uken her så har vi en dag mindre. Han spiller fulle kamper, blir litt sliten av og til, så derfor tar vi litt ekstra hensyn til det. Vi skal jobbe litt med muskulaturen og sette i gang øvelser, så blir han klar til lørdag.
Stabæk ligger på en 14. plass i Eliteserien med 18 poeng etter 20 serierunder. Neste kamp møter de Sandefjord lørdag 1. september kl. 18.00. Kampen kan du se på Eurosport Player og Eurosport Norge.
Eliteserien
Eksperten slakter laget – treneren er ikke overrasket
21/11/2021 PÅ 12:23
Eliteserien
Innbytteren sendte Nadderud til himmels og Stabæk opp på kvalikplass
31/10/2021 PÅ 18:59