Stabæks midtbanespiller Tortol Lumanza er på vei den tyrkiske klubben Osmanlispor. Det melder flere tyrkiske medier og Budstikka.
Begge klubbene skal være enige om overgangssum og 23-åringen har kommet til enighet om sine personlige betingelser med klubben, mens klubben nå avventer en bankgaranti fra tyrkerne før overgangen går igjennom.
Eliteserien
Reagerer sterkt på NFF-grep: – Det der høres helt sjukt ut
21/08/2021 PÅ 09:42
– Vi har holdt på å forhandle over en uke. Det har vært noen skjær i sjøen. Det gjenstår fortsatt noen detaljer som kan velte hele greia, det er vi som sitter og avgjør, sier sportslig leder i Stabæk, Inge Andrè Olsen til Budstikka.
Ifølge Olsen er det Lumanza selv som har presset på for å få gjennom overgangen og er kritisk til midtbanespillerens oppførsel den siste tiden.
– Vi har kommet i mål, det har tatt mye lenger tid enn vanlig. Dette er ikke en overgang vi har tvunget frem, men mer spilleren som har trodd at veien var å prøve å pushe det gjennom, forklarer Stabæks sportslig leder til Budstikka.
Går overgangen igjennom vil trolig Stabæk se på muligheten for å hente inn en erstattert, selv om Olsen mener klubben er godt besatt i posisjonen.
Midtbanespilleren kom til Stabæk før 2017-sesongen og fikk 28 kamper i Eliteserien. Der utmerket han seg med en giftig for og leverte syv assist og to scoringer.
Eliteserien
Brutalt møte med KBK – stoppet Stabæks vinnerstreak: – En realitycheck
14/08/2021 PÅ 17:58
Eliteserien
Nedrykkstruede Stabæk tapte bunnkampen: – Ikke èn positiv ting
04/07/2021 PÅ 15:01