Populære sporter
All sport
Vis alt

Sportssjef bekrefter Haugen-interesse: – En kvalitetsspiller til under markedspris

Jacob Sundblom Nygaard

Publisert 30/01/2018 klokken 19:08 GMT+1

IFK Göteborg-sportssjef Mats Gren synes Fredrik Haugen er en kvalitetsspiller, og forteller at det har vært dialog for å få til en overgang.

Fredrik Haugen

Foto: Scanpix

– Vi vet at Haugen har gode kvaliteter som midtbanespiller. Han kom på årets lag i Norge og er en fantastisk god spiller. Det er en spiller vi har vist interresse for. Vi får se hva vi får til, sier sportssjefen til Eurosport.no.

– Under markedsverdi

25-åringen har en kontrakt med Brann som går ut til sommeren. Trener for bergensklubben, Rune Soltvedt, har gitt opp å få forlenget kontrakten med midtbanespilleren.
IFK Göteborgs sportssjef legger ikke skjul på at kontraktssituasjonen gjør Haugen ekstra attraktiv.
– Det er klart at når han er på utgående kontrakt så er det en ekstra pirrende mulighet for oss. Vi ser muligheten til å hente en god spiller til under markedsverdi, sier Gren.
På spørsmål om hvilke ferdigheter de ønsker seg som Haugen besitter, svarer han slik:
– Han er hardtarbeidende, men samtidig veldig kreativ og med god spilleforståelse. Samtidig har han en sterk dødballfot.

Andreprioritet

Han bekrefter at IFK har innledet en dialog med Brann og Haugen, men at den foreløpig er lagt litt på is.
– For oss er det viktigst å få på plass en spiss og en offensiv midtbanespiller. Der ligger våre hovedprioriteter før overgangsvinduet stenger, sier han, før han legger til:
– Men så får vi se hvordan troppen ser ut etter det. Nå har vi fått en midtbanespiller skadet også. Vi får se hva som skjer.

Har god tid

Sportssjefen synes det er vanskelig å anslå hvor sannsynlig det er at Fredrik Haugen er IFK Göteborg-spiller da overgangsvinduet stenger.
– Det finnes nok interesse fra andre klubber også. Jeg har ingen aning om hvor mange som ønsker han, sier Mats Gren til Eurosport.no.
Overgangsvindet i både Sverige og Norge stenger 4. april. Det finnes dermed masse tid til å lande en avtale.
Brann tapte en treningskamp mot Elfsborg mandag der Haugen var innvolvert. Svenskene vant kampen 2-0.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame