• Følg kvaliken til Eliteserien på Eurosport Player. Abonner her!
Rosenborg har vært på jakt etter en ny hovedtrener siden de ga Kåre Ingebrigtsen sparken i juli. Nå har Adresseavisen vært i kontakt med Carsten V. Jensen, som er sportssjef i Nordsjælland.
Et av navnene som har blitt hyppigst linket til jobben er nemlig deres trener Kasper Hjulmand. Til avisen sier sportssjefen imidlertid at Hjulmand blir værende i den danske klubben.
Eliteserien
Frisparkperle sendte Godset opp på trygg grunn: – Har øvd på dette
22/09/2019 PÅ 18:04
– Så er det slik at Kasper har kontrakt med oss fram til sommeren, og vi skal snakke med ham om framtiden. Men han skal ingen steder i januar uansett hva som skjer. Ikke til noen klubber. Og da heller ikke Rosenborg, sier Jensen til avisen.
Lørdag kunne VG avsløre at RBK-ledelsen har forhørt seg om mulighetene til å hente Sarpsborg 08s Geir Bakke som klubbens nye trener. Dette bekreftet både daglig leder Cato Haug og sportssjef Thomas Berntsen senere.
RBKs styreleder Ivar Koteng ønsket ikke kommentere dette overfor Eurosport.no.
Tidligere i uken uttalte styrelederen at klubben nærmet seg en treneransettele, og at han håpet å ha treneren på plass før jul.
– Vi har kommet ganske langt og regner med å ha noe på plass litt før jul, uttalte Koteng 4. november.
Navn som Peter Bosz og Morten Wieghorst har stått på listen til RBK, i tillegg til nevnte Hjulmand og Bakke. På spørsmål om hvor mange aktuelle kandidater de står igjen med nå, svarte Koteng slik:
– Nå kommenterer vi ikke antall kandidater lenger.
  • Følg kvaliken til Eliteserien på Eurosport Player. Abonner her!
Eliteserien
Svensk toppscorer bekrefter bud fra Mjøndalen
10/08/2019 PÅ 12:15
Eliteserien
FKH-stjerne røk trolig akillesen: – Jeg kommer sterkere tilbake
15/06/2019 PÅ 17:12