INTILITY ARENA / OSLO (Eurosport.no):
Høyrebacken er klubbløs etter å ha spilt en sesong for sveitsiske Lausanne-Sport i toppdivisjonen.
OBOS-ligaen
– Det er fryktelig vanskelig å si hva som skjer videre
20/10/2021 PÅ 11:51
Det er agent Terje Liverød som spilte navnet inn for Vålererenga-leieren, og Oslo-klubben var åpne for å ha Marín på et treningsopphold.
Der deltok 26-åringen på sin første økt med resten av laget tirsdag. Sportssjef i Vålerenga, Jørgen Ingebrigtsen, synes spilleren har en interessant CV.
– Vi fikk en forespørsel om Leandro kunne komme og trene med oss noen dager. Med hans CV syntes vi det hørtes spennende ut. Han virket som en bra fyr, og vi vil bli kjent med ham, sier Ingebrigtsen til Eurosport.no.

Boca Juniors-produkt

Marín er et produkt av det argentinske storlaget Boca Juniors, der han spilte mellom 2011 frem til sommeren 2018, da ferden gikk videre til Sveits.
Nå skal han trene med Vålerenga frem til neste onsdag.
Fra før av er uruguayaneren Felipe Carvalho i Vålerenga. Også han står på Liverøds klientliste.
Ingebrigtsen forteller at han satt igjen med et godt inntrykk av Marín etter hans første økt med Vålerenga.
– Nå har vi bare hatt en rolig økt i dag, så det er vanskelig å si for mye. Men inntrykket er bra. Han har gode tekniske ferdigheter og fin innleggsfot. Men noe mer enn det er litt for tidlig å si, sier sportssjefen.
Se Leandro Marín på VIF-trening her! Artikkelen fortsetter under videoen.

Verdifull erfaring

Han mener erfaringen fra argentinsk og sveitsisk toppserie gjør backen interessant.
– CVen viser at han har spilt på høyere nivå enn Eliteserien tidligere, så han kan sikkert være med å løfte laget. Vi får ta en evaluering etter uka, men ser på dette som en mulighet for han å trene, samtidig med at vi blir bedre kjent med ham.
Vålerenga ligger som nummer åtte i Eliteserien med én kamp igjen å spille. Med seier over Ranheim kan de klatre opp til 6. plass dersom Odd ikke slår Brann på bortebane. VIF-sportssjefen synes 2018-sesongen har vært i overkant variabel.
– Totalt sett har vi ikke vært stabile nok denne sesongen. En plassering mellom 6. og 9. plass er greit prestasjonene tatt i betraktning, men vi skulle gjerne hatt mer å spille for med én kamp igjen av sesongen. Det handler om å få et høyere bunnivå og bli mer stabile, sier Jørgen Ingebrigtsen.
Vålerengas siste seriekamp ser du på Eurosport Pluss 24. november klokken 18.
Se intervju med Jørgen Ingebrigtsen her!
Eliteserien
Kalt «Judas» da han vraket RBK – i kveld ble han VIF-helt på Lerkendal
17/10/2021 PÅ 18:53
Eliteserien
Nådeløs Fagermo da Sandefjord banket VIF: – Hårreisende det vi ser
12/09/2021 PÅ 18:00