Rosenborgs danske stjernespiss pådro seg en strekkskade i Europa League-kampen mot Shkëndija 30. august og har ikke vært på banen siden.
I slutten av september var han tilbake på treningsfeltet og mot LSK er han tilbake.
Eliteserien
Kalt «Judas» da han vraket RBK – i kveld ble han VIF-helt på Lerkendal
17/10/2021 PÅ 18:53
– Kroppen er bra og jeg gleder meg virkelig til å spille igjen, sier Bendtner til klubbens hjemmeside.
– Når man går skadet er det nesten som man mister sin identitet. Humøret svinger og det er ikke noe gøy. Det eneste man ønsker er å spille igjen. Men hardt arbeid og hvile har gjort godt og nå er jeg tilbake, sier han.
Kanskje er det en spillesugen Bendtner RBK trenger etter en periode med dårlige resultater. Etter tapet mot Molde, og uavgjortresultatet mot tabelljumbo Sandefjord, er trønderne heldige som fremdeles har en luke ned til Brann.
– Vi har kanskje hatt hellet på vår side med tanke på at Brann ikke har klart å utnytte våre feil, og klart å minske luken opp til oss. Vi har vært gode til å utnytte det når de har hatt dårlige perioder, sier 30-åringen.
Sist gang Bendtner gjestet Åråsen hadde han en god opplevelse. Med kapteinsbindet rundt armen ledet han ett Rosenborg-lag bestående av unggutter til sesongens første trofé. Tidenes andre utgave av Mesterfinalen, hvor regjerende cupmester og seriemester møtes til dyst, endte med seier til til trønderne etter ett mål signert kaptein for dagen, Nicklas Bendtner.
Nå ønsker han å gjenskape det på Åråsen. Søndagens møte med Lillestrøm ser du på Eurosport Player klokken 18.00.
Eliteserien
Voldsom temperatur på Åråsen – LSK-spiller så rødt
16/10/2021 PÅ 18:22
Eliteserien
Positiv dialog mellom LSK og Åsen: – Det er egentlig ikke rakettforskning
15/10/2021 PÅ 15:23