Populære sporter
All sport
Vis alt

Solskjær ønsker Eikrem-avklaring nå

Stian Thelen

Publisert 18/01/2018 klokken 21:01 GMT+1

Moldes manager Ole Gunnar Solskjær håper å signere Magnus Wolff Eikrem før sesongen.

Malmös Magnus Wolff Eikrem

Foto: Scanpix

I Spania lader Molde opp til en ny sesong i Eliteserien. Der er også en gammel kjenning med på lasset til Ole Gunnar Solskjærs mannskap.
Magnus Wolff Eikrem har trent med gamleklubben i sesongoppkjøringen. Midtbanespilleren forlot Malmö etter fjorårets sesong. Etter det Eurosport.no erfarer ønsker 27-åringen å fortsette karrieren utenlands, og er sterkt ønsket av Solskjær.
Eikrem reiser nå hjem fra Moldes treningsleir i Spania for å delta i en begravelse. Etter det håper Molde-manageren på en avklaring.
– Magnus har nok å tenke på til fredag, da han skal hjem i begravelse. Så håper vi at han får bestemt seg etter det, sier Solskjær til Romsdals Budstikke.
Parallelt med Eikrem jobber også klubben med å forlenge lånet til Mathias Normann. Solskjær vil gjerne signere minst en av de spillerne og tror det vil bli nøkkelen til å kunne kjempe om seriegullet med Rosenborg.
– Vi gjorde en avtale med Brighton om at vi kunne ha med Mathias til Spania. Vi er i dialog og det ser bra ut. Vi håper jo på det går i orden, sier Solskjær til avisen.
Eikrem og Solskjær har fulgt hverandre tett opp gjennom årene. 27-åringen var en av Moldes viktigste og beste spillere fra 2011 til 2013, under Solskjærs første periode i klubben. De to ble gjenforent i Cardiff i 2014, før turen gikk videre til Malmö. Der ble 27-åringen kåret til årets spiller i Allsvenskan i 2016.
2017-sesongen ble ikke den samme suksesshistorien, og Eikrem endte opp med å forlate klubben dra kontrakten gikk ut ved sesongslutt. Midtbanestrategen har tidligere uttalt at han ønsker seg til et sted der han får spille fast.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame