I Spania lader Molde opp til en ny sesong i Eliteserien. Der er også en gammel kjenning med på lasset til Ole Gunnar Solskjærs mannskap.
Magnus Wolff Eikrem har trent med gamleklubben i sesongoppkjøringen. Midtbanespilleren forlot Malmö etter fjorårets sesong. Etter det Eurosport.no erfarer ønsker 27-åringen å fortsette karrieren utenlands, og er sterkt ønsket av Solskjær.
Eliteserien
Senket «storebror» med to effektive minutter: – Nå lukter de på edelt metall
29/08/2021 PÅ 17:56
Eikrem reiser nå hjem fra Moldes treningsleir i Spania for å delta i en begravelse. Etter det håper Molde-manageren på en avklaring.
– Magnus har nok å tenke på til fredag, da han skal hjem i begravelse. Så håper vi at han får bestemt seg etter det, sier Solskjær til Romsdals Budstikke.
Parallelt med Eikrem jobber også klubben med å forlenge lånet til Mathias Normann. Solskjær vil gjerne signere minst en av de spillerne og tror det vil bli nøkkelen til å kunne kjempe om seriegullet med Rosenborg.
– Vi gjorde en avtale med Brighton om at vi kunne ha med Mathias til Spania. Vi er i dialog og det ser bra ut. Vi håper jo på det går i orden, sier Solskjær til avisen.
Eikrem og Solskjær har fulgt hverandre tett opp gjennom årene. 27-åringen var en av Moldes viktigste og beste spillere fra 2011 til 2013, under Solskjærs første periode i klubben. De to ble gjenforent i Cardiff i 2014, før turen gikk videre til Malmö. Der ble 27-åringen kåret til årets spiller i Allsvenskan i 2016.
2017-sesongen ble ikke den samme suksesshistorien, og Eikrem endte opp med å forlate klubben dra kontrakten gikk ut ved sesongslutt. Midtbanestrategen har tidligere uttalt at han ønsker seg til et sted der han får spille fast.
Eliteserien
Lå under 0-2 til pause for Molde – Viking-debutant senket tabellederne: – Det er galskap
15/08/2021 PÅ 18:04
Eliteserien
Lekestue: Suverene Molde med brassescoring og festfotball
11/07/2021 PÅ 17:49