Populære sporter
All sport
Vis alt

Solskjær nekter å høre på Molde-spillerens klaging

Publisert 21/05/2018 klokken 21:24 GMT+2

Ruben Gabrielsen mente Ranheim vant fortjent mot Molde, men klagde på underlaget. Ranheim-trener Svein Maalen erkjenner at de har Eliteserien dårligste matte.

Solskjær

Foto: Scanpix

EXTRA ARENA/OSLO (Eurosport.no):
Ranheim tok en ny skalp da Molde kom på besøk mandag kveld. Trønderne vant 3-1, men måtte tåle tyn for underlaget på Extra Arena.
Moldes forsvarsbauta Ruben Gabrielsen ville ikke ta noe av æren fra Ranheim, men var tydelig frustrert over å ha spilt 90 minutter på en bane han ikke mener holder Eliteserie-standard.
– Det er et godt lag, for all del, men jeg har lyst til å klage litt. Den matta her er grusom, sier Gabrielsen med et oppgitt smil, før han fortsetter:
– Jeg vet at de får ny, men dette er ikke godt nok i Eliteserien. Men de er gode nok for Eliteserien, bare så det er sagt, legger han til.
– Ødelegger matten for det dere vil gjøre her i dag?
– Nei, jeg vil ikke si det, men jeg synes matten er dårlig. De er et bedre lag enn oss og scorer på sjansene sine. Vi scorer ikke, og slipper til altfor mye. Herregud, jeg har lyst til å si mye rart nå, men gratulerer til Ranheim. I dag er de bedre enn oss, absolutt, men den matta her er grusom også, gjentar Gabrielsen.
(Se Gabrielsens klare tale her. Saken fortsetter under):

Maalen tar banekritikk: – Dårligste i Eliteserien

Ranheim-trener Svein Maalen legger ikke skjul på at fasilitetene ikke er helt topp hos den ferske Eliteserie-klubben som fleiper med at de sikter mot Europa.
– Matten er som den er. Vi har vel den dårligste banen i Eliteserien. Vi kan ikke gjøre noe med det akkurat nå. Vi skal reparere den ganske snart. Men da blir vi enda bedre, for da får vi ballen til å gå fortere.
Like snakkesalig om underlaget var ikke Molde-manager Ole Gunnar Solskjær da han fikk høre om klagene på banen.
– Vi skal ikke skylde på banen eller noe som helst, vi. Vi skal ikke se på annet enn oss selv. Vi er ikke gode nok. Spillerne må se på seg selv, sier han.
Moldes neste kamp er hjemme mot Start søndag 18.00. Oppgjøret vises på Eurosport Norge og Eurosport Player.
Se høydepunktene her:
picture

Ranheim fortsetter å imponere - kjørte over Molde

Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame