Scanpix

Solskjær nekter å høre på Molde-spillerens klaging

Solskjær nekter å høre på Molde-spillerens klaging

21/05/2018 21:22Oppdatert 21/05/2018 21:24

Ruben Gabrielsen mente Ranheim vant fortjent mot Molde, men klagde på underlaget. Ranheim-trener Svein Maalen erkjenner at de har Eliteserien dårligste matte.

EXTRA ARENA/OSLO (Eurosport.no):

Ranheim tok en ny skalp da Molde kom på besøk mandag kveld. Trønderne vant 3-1, men måtte tåle tyn for underlaget på Extra Arena.

Moldes forsvarsbauta Ruben Gabrielsen ville ikke ta noe av æren fra Ranheim, men var tydelig frustrert over å ha spilt 90 minutter på en bane han ikke mener holder Eliteserie-standard.

– Det er et godt lag, for all del, men jeg har lyst til å klage litt. Den matta her er grusom, sier Gabrielsen med et oppgitt smil, før han fortsetter:

– Jeg vet at de får ny, men dette er ikke godt nok i Eliteserien. Men de er gode nok for Eliteserien, bare så det er sagt, legger han til.

– Ødelegger matten for det dere vil gjøre her i dag?

– Nei, jeg vil ikke si det, men jeg synes matten er dårlig. De er et bedre lag enn oss og scorer på sjansene sine. Vi scorer ikke, og slipper til altfor mye. Herregud, jeg har lyst til å si mye rart nå, men gratulerer til Ranheim. I dag er de bedre enn oss, absolutt, men den matta her er grusom også, gjentar Gabrielsen.

(Se Gabrielsens klare tale her. Saken fortsetter under):

Video - – Herregud, jeg har lyst til å si mye rart nå

00:56

Maalen tar banekritikk: – Dårligste i Eliteserien

– Matten er som den er. Vi har vel den dårligste banen i Eliteserien. Vi kan ikke gjøre noe med det akkurat nå. Vi skal reparere den ganske snart. Men da blir vi enda bedre, for da får vi ballen til å gå fortere.

Like snakkesalig om underlaget var ikke Molde-manager Ole Gunnar Solskjær da han fikk høre om klagene på banen.

– Vi skal ikke skylde på banen eller noe som helst, vi. Vi skal ikke se på annet enn oss selv. Vi er ikke gode nok. Spillerne må se på seg selv, sier han.

Se høydepunktene her:

Video - Ranheim fortsetter å imponere – kjørte over Molde

-01:-01
0
0