Ole Gunnar Solskjærs kontrakt med Molde går ut sommeren 2019. Foreløpig har ikke klubben og treneren diskutert en forlengelse.
Solskjær har ikke lagt skjul på at han ikke vil forlate klubben midt i en sesong, og flere klubber og agenter har forhørt seg om hans situasjon, skriver Romsdals Budstikke.
Eliteserien
Kan gå glipp av oppgjøret mot Molde
21/10/2021 PÅ 11:33
Men Molde-treneren avviser han at den ledige jobben i for eksempel Rosenborg er aktuell. Selv blir han overrasket om han ikke er Molde-trener i 2019.
– Det er naturlig at klubber og agenter forhører seg om situasjonen min, siden den kontrakten jeg har nå bare går fram til sommeren. Det er flere som lurer på hva jeg skal gjøre neste år, og det tror jeg er avklart om ikke altfor lenge. Men jeg har ikke snakket med noen i RBK.
– Jeg blir ikke Rosenborg-trener. Jeg vil vinne gull med Molde igjen, fortsetter Solskjær til Romsdals Budstikke.
Til Eurosport.no sa Solskær i slutten av oktober at han koser seg som Molde-trener.
– Forrige gang jeg var her, så var jeg så bestemt på å komme meg ut og at jeg skulle til Premier League. Så kom jeg hjem igjen og startet å bygge opp et nytt lag med mange unge gutter. Det er artig på trening, det er ordentlig konkurranse om plassene. Jeg synes det er veldig artig å være her og hjelpe de, sa Molde-treneren.
Se reportasjen. Saken fortsetter under videoen:
Kaptein Ruben Gabrielsen var også tydelig på at klubben må forlenge med treneren.
– Jeg vet at folk vil ha ham med videre. Og jeg ser ikke noe annen løsning. Man merker at han og gruppen er kommet nærmere og har den samme planen, sa han.
At Molde ikke har forlenget kontrakten er noe som har fått Eurosports Eliteserie-ekspert Christian Gauseth til å reagere.
– Trenger Ole Gunnar Solskjær å bevise noe til Øystein Neerland? Nei, hjelpes. Et tenkt scenario er: Ole Gunnar Solskjær har kontrakt frem til sommeren, men han sier at han er ferdig nå eller signerer ny kontrakt. Rosenborg er på trenerjakt. Hvis det skulle komme en flørt fra Rosenborg, tror Neerland at Solskjær blir en billigere eller en dyrere trener å ansette?
– I et slikt scenario har Solskjær plutselig kjempegode kort på hånden. Da kan han presse lønnen opp og andre ting gjennom, som han vil ha gjennomført. Og Molde må bare gjøre det, sa Gauseth.
Sett denne ukens podcast?
Eliteserien
Senket «storebror» med to effektive minutter: – Nå lukter de på edelt metall
29/08/2021 PÅ 17:56
Eliteserien
FKH-profilens klare dom: – Drita dårlig!
28/08/2021 PÅ 11:58