Populære sporter
All sport
Vis alt

Solgt for millioner fra Eliteserien – stemples som ligaens store flopp

Stian Thelen

Oppdatert 24/04/2018 klokken 13:45 GMT+2

Bonke Innocent sliter med spilletid i etter overgangen fra Lillestrøm.

Lillestrøms Bonke Innocent

Foto: Scanpix

  • Se Mesterfinalen: Lillestrøm - Rosenborg torsdag klokken 18.00 på Eurosport Player og MAX
I fjor sommer ble Lillestrøms midtbanespiller Bonke Innocent solgt til Malmö for i underkant av ti millioner norske kroner. Åtte måneder etter overgangen stemples han som flopp av den svenske avisen Aftonbladet - kanskje den største floppen i fjorårets sesong.
Det har gått alt annet enn bra for nigerianeren i den lyseblå drakten. Denne sesongen er det kun blitt med to innhopp. Totalt har han spilt 81 minutter for klubben. Ikke helt det klubben håpte på, men trener Magnus Pehrsson er ikke enig i at midtbanespilleren er en flopp ennå og vil gi ham mer tid.
– Han er mer innkjørt i hvordan laget skal spille nå enn i høst, da han ikke var skikkelig bra. Nå behøver han å få sjansen og vise at han er bra. Hittil har jeg vurdert at Oscar Lewicki er bedre i den rollen. Det for tidlig å svare på om han er en flopp. Han må få sjansen først, sier Pehrsson til Aftonbladet.
I mange på spilletid skal Malmö ha prøvd å låne ham ut til en annen klubb i vinter, men Innocent skal ha avslått det tilbudet. Midtbanespilleren er ordknapp om fremtiden og hva som kan skje i sommer. Selv er han positiv.
– Jeg vet ikke hva problemet er. I blant skjer slike ting i fotball. Du kommer til en ny klubb og det kan være vanskelig å finne sin plass når andre spillere allerede er der. Det er bare å trene, holde seg i form, være positiv og gjøre det bra på trening. Du vet aldri når sjansen dukker opp, sier spilleren til Aftonbladet.
Innocent spilte 60 kamper for Lillestrøm og scoret et mål i cupen for klubben i cupen. Kontrakten midtbanespilleren har med Malmö strekker seg til 2021.
  • Se Mesterfinalen: Lillestrøm - Rosenborg torsdag klokken 18.00 på Eurosport Player og MAX
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame