OSLO/SKIEN (Eurosport.no): – Det føles fint. Det er noe jeg har ventet på en stund slik at det var deilig å få alt på plass og at jeg kunne puste lettet ut, sier André Sødlund til Eurosport.no.
Angriperen er på plass i Odd etter å ha gjennomført overgangen til skienslaget på Deadline Day. 1. august signerte han for Odd og skulle etter planen komme etter sesongen.
Eliteserien
Glimt-spilleren tatt på senga av Knutsens idé: – En spennende tanke
05/12/2021 PÅ 09:55

– Fotballen er kynisk

Men at 21-åringen ikke skulle fortsette i Sandefjord ble godt mottatt i klubben. For Sødlund ble regelrett fryst ut av Sandefjord og var ikke å finne på hverken banen eller benken i kampene mot Vålerenga og Tromsø.
– Vi har 24 spillere i stallen, og tar ut de 18 vi mener er best rustet til kamp. Sånn er det, sa Cifuentes om hvorfor angriperen ikke var med til kampen mot VIF.
Odd-spilleren legger ikke skjul på at det var godt å komme til Skien.
– Slik situasjonen ble i Sandefjord var det viktig for meg å komme seg til et sted hvor man får litt tillit og et sted hvor man blir satt pris på. Sånn sett var det helt nydelig, sier Sødlund.
– Hvordan opplevde du situasjonen din mot slutten?
– Det var ikke noe særlig gøy for noen av partene. Fotballen er kynisk og jeg respekterer litt av det som skjedde. Nå er jeg litt ferdig med Sandefjord og vil bare se fremover. Det er ikke noen vonde følelser.
Se hele intervjuet med Sødlund. Saken fortsetter under videoen:

– Situasjonen hans var ikke akkurat god

Keeper Sondre Rossbach pratet med Sødlund underveis og er glad for å ha ham på plass i Odd-drakt.
– Situasjonen hans i Sandefjord var ikke akkurat god. At han kom nå er veldig bra for ham. Da får han et halvår på seg til å komme inn i rollen, slik at han da blir enda bedre neste år, sier Rossbach til Eurosport.no.
Odds daglige leder, Einar Håndlykken, påpeker at de fant en løsning som var god for alle parter.
– I utgangspunktet skulle han komme her fra neste år av, men vi klarte å bli enige med Sandefjord om å fremskynde det og det tror jeg var til det beste for Odd, Sandefjord og spilleren, sier Håndlykken.
Sett dette intervjuet med Rossbach? Saken fortsetter under videoen:

– Deilig å kunne melde litt på Risa og de

Nå ser Sødlund frem til å markere seg i Odd-drakten og skyte klubben høyere på tabellen enn 11. plassen de har før møtet med Bodø/Glimt.
– Det er fint å komme til en klubb som er et lite steg opp for meg. Da er det deilig å få litt ny motivasjon og gasse på videre. Jeg kjenner noen av guttene fra før av, slik at det er deilig å komme inn og melde litt på Birka Risa og de. Det blir bra det, sier Sødlund, og gliser.
– Det blir å bidra med målpoeng, avslutter han.
Sett siste episode av Bernt besøker Reka?
UEFA Europa Conference League
Hissig Mourinho kranglet etter ny Glimt-bragd: – Ekstrem vinnerskalle
04/11/2021 PÅ 23:08
UEFA Europa Conference League
Glimt rystet Mourinho og Roma igjen – utlignet på dramatisk vis
04/11/2021 PÅ 21:54