TRONDHEIM/OSLO (Eurosport.no):
– Livet går videre. Det er ny kamp på søndag, så jeg er ferdig med den kampen der, sier Rosenborgs Alexander Søderlund til Eurosport om den manglende feiringen da han scoret 2-1-målet til Rosenborg i cupkampen mot Start.
Eliteserien
Åpner opp om skaden: – Det har vært frustrerende
18/06/2022 KLOKKEN 20:39
Torsdag tok klubben seg til cupfinalen etter at de slo Start på overtid. Men det mange la merke til var hvordan Søderlund unnlot å feire etter scoringen.
Ranheim-spiller Kristoffer Løkberg la ut en melding på Twitter etter den manglende feiringen.
Ovenfor VG sa Søderlund at Løkberg skulle holde kjeft.
– Jeg står for det som står. Han har sin fulle rett til å be meg holde kjeften. Det går helt fint. Det er lov å være frustrert og forbannet. Jeg er ikke lei meg fordi han ber meg holde kjeft, sa Løkberg til Eurosport.no tidlig fredag.
Da Eurosport møter Søderlund i Trondheim dagen etter cupkampen, forteller han at han hadde lagt torsdagens kamp bak seg. På spørsmål om han angrer på at han ikke feiret svarer han:
– Nei, ikke i det hele tatt. Det er null stress for meg, så det går veldig fint.
– Det er sikkert en blanding med at de ikke er fornøyde med prestasjonen og karer seg til finale. Det er sikkert egne følelser i bildet som gjør at han ikke jubler. Det får han svare på, sa Løkberg.
Men Søderlund avfeier at det var planlagt.
– Nei, altså det var ikke planlagt eller noen ting, det var bare noe som skjedde. Jeg er ferdig med det. Det ble mye bråk, men sånn er det, sier han.
Neste kamp for Rosenborg er mot Odd søndag 4. november kl. 18.00. Kampen kan du se på Eurosport Player.
Se intervjuet med Alexander Søderlund her:
Eliteserien
Helland med gladmelding før RBK-kampen
17/06/2022 KLOKKEN 12:18
Eliteserien
Dominerte etter kontroversielt rødt kort: – Det er risikoen ved å legge seg i feltet
11/05/2022 KLOKKEN 18:53