Ole Gunnar Solskjær og Molde har bestemt seg for å slippe Isak Ssewankambo til Malmö FF.
Det bekrefter Allsvenskan-klubben på sine hjemmesider mandag formiddag.
– MFF er en stor klubb med gode spillere og bra trykk på hjemmekampene. Det virker som hele byen elsker dette laget. Det finnes en vinnerkultur her i klubben, og det var ikke vanskelig å bestemme seg da muligheten dukket opp, spilleren selv til klubbens hjemmeside.
Eliteserien
Senket «storebror» med to effektive minutter: – Nå lukter de på edelt metall
29/08/2021 PÅ 17:56
Ssewankambo kom til Molde i 2016 og hadde opprinnelig ett år igjen av kontrakten sin på Aker Stadion. I løpet av sine år i blått ble han primært sett brukt som vingback i Ole Gunnar Solskjærs 3-5-2-system.
– Jeg fikk en god start i Molde og spilte en del frem til jeg pådro meg en skade siste halvdel av min første sesong i klubben. Forrige sesong var god og vi endte som nummer to. For min egen del gikk det helt greit. Det har vært lærerikt og utviklende å være i Molde, sier Ssewankambo.
I Malmö skal den 22 år gamle svensken konkurrere med blant annet Andreas Vindheim. Den tidligere Brann-spilleren pådro seg nylig en korsbåndskade og som vil holde ham på sidelinjen inntil to måneder.
Molde har fått en glimrende start på årets Eliteserie-sesong med full pott etter to kamper. Romsdalingene topper tabellen på målforskjell foran Vålerenga, og har skaffet seg et forsprang på fem poeng til gullfavoritt Rosenborg. Etter landsalagspausen kommer Tromsø på besøk til Rosenes by. Oppgjøret ser du på Eurosport Player og Eurosport Pluss mandag 2. april kl. 18!
Eliteserien
Fortvilelse for Tromsø da Glimt sikret tabelltopp med sein scoring
29/08/2021 PÅ 17:53
Eliteserien
Fagermo roser Tromsø etter flott gest: – Forbilledlig
16/08/2021 PÅ 10:27