Populære sporter
All sport
Vis alt

Slik svarer Start på Europa League-sensasjonens Kabran-interesse

Espen Blaker

Oppdatert 07/08/2018 klokken 18:08 GMT+2

Kevin Kabran er igjen ønsket av Östersund.

kabran

Foto: Eurosport

Det er Expressen som melder at Östersund, hvor tidligere Viking-trener Ian Burchnall er midlertidig sjef, ønsker å hente Kabran.
– Det er korrekt, det er en spiller vi har fulgt lenge, sier klubbdirektør Daniel Kindberg til avisen.
Ifølge Expressen skal den nåværende prislappen på Kabran ligge på mellom fire og fem millioner kroner. Start hentet svensken for 3,5 millioner i vinter.
Starts sportsdirektør, Tor-Kristian Karlsen, kommer imidlertid med en betryggende melding til Start-fansen.
– Generelt kommenterer vi ikke overgangsrykter, men dette kan jeg kategorisk dementere med en eneste gang. Vi ønsker å beholde våre beste spillere i Start, sier Karlsen i en SMS til Eurosport.no.

Jaktet Kabran også i vinter

Det er ikke første gang Östersund har vist interesse for Kabran. Klubben var også på banen i vinter, men da endte det altså med at Start gikk seirende ut av kampen om 24-åringens underskrift.
Östersund tok seg på sensasjonelt vis videre fra fjorårets gruppespill i Europa League, hvor de til slutt røk ut 2-4 sammenlagt for Arsenal i 16-delsfinalen.
– Det Östersund har gjort er uten sidestykke i nordisk fotball. Ja, Rosenborgs bragder i Champions League var imponerende, men her snakker vi om et lite hull på den svenske bygda. Det er absolutt ingenting som tilsier at de skal levere som de har gjort. Jeg klyper meg i armen etter hver eneste kamp, sa fotballekspert Joacim Jonsson.

Rekdal-favoritt

Kabran fikk en pangstart på Eliteserie-karrieren med to fulltreffere i åpningsrunden mot Tromsø. Etter det gikk det tyngre, både for Kabran og Start, men under Kjetil Rekdal har 24-åringen blomstret igjen.
Rekdal uttrykte sin begeistring for svensken etter 3-2-seieren mot Start i juli.
– Kevin er en klassespiller. Han jobber godt begge veier og er en meget viktig mann for oss, sa Start-sjefen til Eurosport etter kampen.
Kabran scoret senest mandag et vakkert mål mot serieleder Brann, og står med tre mål på sine fire siste kamper.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame