• Gullkampen: Se Lillestrøm - Rosenborg søndag 21. oktober klokken 18.00 på Eurosport Player
– Det gikk en kule varmt, og det var på tide, sier André Hansen til Eurosport søndag.
En begredelig Rosenborg-uke kulminerte i 1-1 hjemme mot Sandefjord søndag. Det fikk RBKs keeper til å gi en tordentale i garderoben.
Eliteserien
Kalt «Judas» da han vraket RBK – i kveld ble han VIF-helt på Lerkendal
17/10/2021 PÅ 18:53
Etter landslagspausen, som nå gir laget et pusterom, venter et hardt kampprogram. Med Eliteserie, cup og Europa League skal Rosenborg spille sju kamper i tidsrommet 21. oktober til 11. november. Et tøft program der det meste kan bli avgjort i det tidsrommet.
– Når vi starter igjen mot Lillestrøm, går vi inn de to mest avgjørende månedene av sesongen. Dem må vi være forberedt på, sier Coolen Adressavisen.
Heller ikke trener Rini Coolen er fornøyd og avslører planen på hvordan han skal snu den siste ukens resultater. I tillegg til å terpe detaljer vil nederlenderen jobbe med å få spillere som kommer tilbake fra skade i form. Ifølge Adressavisen vil RBK-treneren for første gang siden han tok over ha en tilnærmet full tropp inn til kampen mot Lillestrøm.
– Vi skal jobbe med fysikken, mye gjennom spill. Det er flere av spillerne på vei tilbake fra skader som behøver gode spilleøkter nå. Det handler også om å få tilbake overskuddet i gruppen, fortsette å spille med selvtillit og å matche spillerne som er på vei tilbake i rett tempo, sier Coolen til avisen.
Dette sa RBKs keeper etter søndagens kamp. Saken fortsetter under videoen:
Heller ikke Helland var nådig etter helgens kamp og mener laget må ta seg selv i nakken.
– Nå er vi så dårlig for tiden at folk ikke gidder å komme hit for å se kamp engang. Det er tynt med folk på tribunen, og vi kjemper faktisk om gullet, sa Helland til Eurosport.
Vingen likte at Hansen sa tydelig i fra etter søndagens kamp.
– Noen ganger er det viktig at folk sier ifra hvor skapet står. Det er bra, for det er godt ment. Det handler om å vekke folk og få de til å forstå stundens alvor. Det er bra André sier ifra, og jeg tror ikke mange er uenig med ham, sier Helland, som har slitt med en leggskade de siste ukene.
  • Gullkampen: Se Lillestrøm - Rosenborg søndag 21. oktober klokken 18.00 på Eurosport Player
Se intervjuet med Helland etter kampen på søndag:
Eliteserien
Voldsom temperatur på Åråsen – LSK-spiller så rødt
16/10/2021 PÅ 18:22
Eliteserien
Positiv dialog mellom LSK og Åsen: – Det er egentlig ikke rakettforskning
15/10/2021 PÅ 15:23