I søndagens fotballrunde reagerte Eurosports Eliteserie-ekspert Christian Gauseth på noe få andre ofret en tanke: Vesten Kristiansunds trener hadde på seg.
– Nå er han Christian Michelsen i gang her igjen. Jeg vet ikke hvor mange ganger jeg har sagt det her til han. Du kan ikke stå med den der vesten når du er trener i Eliteserien. Da får du få deg tøy som er i en annen farge enn draktene. Det er på profesjonalt nivå det her. Jeg har sikkert sagt det til han ti ganger. Og nå står han der i den vesten sin igjen.
Eliteserien
Slo ned egen keeper og ble utvist da Viking snudde på overtid
28/11/2021 PÅ 18:00
Det var i søndagens oppgjør mellom Kristiansund og Rosenborg at Michelsen hadde på seg en signalgrønn vest. Gauseth satt da i studio og fulgte Eliteserie-runden i Fotball Direkte.
– Han har på seg en sånn innbyttervest, sånn som disse vaktene og kampvertene har. Gang på gang har jeg nevnt dette for ha, hver gang jeg har truffet han. Det fortsetter altså. Jeg tar det nesten som en personlig provokasjon, sier Gauseth mens de andre i studio ler godt.
Hør Gauseth sin tirade (saken fortsetter etter videoen):
Også KBKs sin hovedtrener får seg en god latter når Eurosport.no snakker med han.
– Jeg regner med at han klarer å få frem god latter av det meste.
Han forklarer at det lå en praktisk årsak bak bruken av vest, og at det på ingen måte var en provokasjon rettet mot Gauseth.
– Når det brukes vest på kamp så er det noe dommerne krever. Vi har mørkeblå og hvite overdeler, og søndag spilte vi i mørkeblått og Rosenborg i hvit. Så vi måtte da finne på noe, og gikk da for vester. Så det var for å gjøre jobben enklere for dommeren. Det var rett og slett en praktisk årsak.
Michelsen bekrefter at Eurosports ekspert har nevnt vestbruken tidligere.
– Han Gauseth er fin han. Har spurte meg om det da jeg traff han i sommer. Tidligere i sommer hadde jeg vesten fortsatt på da jeg ble intervjuet, og da skjønner jeg det. Vi har jo noen fine sponsorer som skal vises.
Avslutningsvis har Michelsen følgende å si om Gauseths lille tirade:
– Det er bare moro.
Etter 19 serierunder ligger Kristiansund på niendeplass med 24 poeng. I neste runde møter de Sarpsborg 08.
  • Se Sarpsborg 08-Kristiansund på Eurosport Player og Eurosport Norge søndag fra kl. 18.
Eliteserien
Eksperten slakter laget – treneren er ikke overrasket
21/11/2021 PÅ 12:23
Eliteserien
Voldsom temperatur på Åråsen – LSK-spiller så rødt
16/10/2021 PÅ 18:22